Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kłopoty z IXUS 860 IS

Mieszany widok

golid
    Guest

Domyślnie

U mnie jest jakiś zgrzyt przed zamykaniem (dwa różne), ale trudno mi jest stwierdzić czy to jest to co cię martwi.

Moglibyście zamieścić jakieś przykładowe zdjęcia z przybliżeniem na jakiś obiekt (nie macro) i z jakąś mała panoramą? Potrzebowałbym jakiegoś porównania w stosunku do zdjęć robionych moim aparatem

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez golid Zobacz posta
    U mnie jest jakiś zgrzyt przed zamykaniem (dwa różne), ale trudno mi jest stwierdzić czy to jest to co cię martwi.

Moglibyście zamieścić jakieś przykładowe zdjęcia z przybliżeniem na jakiś obiekt (nie macro) i z jakąś mała panoramą? Potrzebowałbym jakiegoś porównania w stosunku do zdjęć robionych moim aparatem
    Zgrzyt to mechanizm AFa na 99%. Bylem przez weekend w media i sprawdzilem, na sztuce wystawowej jest to samo. Czyli takie tyrkanie przed otworzeniem zooma, przed zamknieciem i w trakcie ostrzenia czasem.

A co d ofotek, to postaram sie cos zamiescic, ale nie obiecuje, bo z czasem u mnei krucho, ze nawet nie mam sie jak pobawic tydz temu kupionym lusterkiem, a co dopiero kompaktem Zony
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów