Dzisiaj odebrałem kubekKubek bardzo elegancki, do tego zapakowany niczym bezcenny eksponat z dynastii Ming
Dzięki kieza, świetna robota!
![]()
Mars
Tomek
Anna
Slim Lady
Creativo
Ilona
Justyna
Mezzo
Milky
Trójka
Dzisiaj odebrałem kubekKubek bardzo elegancki, do tego zapakowany niczym bezcenny eksponat z dynastii Ming
Dzięki kieza, świetna robota!
![]()
I ja dziś kubeczek dostałem za który bardzo Ci kieza dziękuję. Naprawdę dobra robota![]()
Pozdrawiam i idę herbatkę zrobić w nowym kubeczku :-D
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
można dodac zdobienie cienkim czerwonym paskiem na krawędzi kubka za 80 groszy - nowa usługa i bardzo podobna do eleczek ;]
Kieza, a nie można zrobić negatywu? Nie R&W, tylko W&R? :-D
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
O cholera jakie profesjonalne pakowanie! :-) Wielkie dzięki, kubas jest świetny.
Następnym razem może jakiś "cylinder" i narysować na nim obiektyw "L"?Co prawda będzie troszkę niewymiarowy ale chyba powinno być przyjemne. Jak coś to oferuję "wektorowe wsparcie".
Ale bajerancki dawno nie zagladałem i przegapiłem ;( Da rade jeszcze zamówic kubeczek ?![]()
Z tego co się doczytałem, to dopiero po tym jak poleci nowa tura. Ale sam mam ochotę na taki kubek:grin: Myslę, że model może zostac ten sam; mi się podoba, a przy okazji będzie jakas ciągłość zachowana i nie będzie narzekan typu: "Kubki, ktore pochodzą z serii xxx mają taką, a taką wadę fabryczną; prosimy o niezwłoczny zwrot kubków, kieza wymieni za darmo, naprawaiając usterkę:grin:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Doczekałem się na swój kubeczekw piątek przyszedł do mnie
wytestowany dwie kawy wypite
Jestem pełen podziwu dla Kiezy za pakowanie! Żadna paczka jak do tej pory nie przyszła do mnie tak zapakowana.
Jeszcze raz dzięki![]()
P.S. Następnym razem wpłacę jako pierwszy:razz:
Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX