Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: [ewa_olsztyn] Ptyś, Myszor i ich różni kumple

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotokor1 Zobacz posta
    mam kilka..............set marzeń jednym z nich jest mienie :-D(posiadanie białego i czarnego kota)
    Dawno temu sobie wymyśliłam, że chcę białego z niebieskimi oczkami i czarnego z żółtymi. Ewentualnie jeszcze dodatkowo rudy i szary mogą być do kompletu.

A zdjecia, Ewo, wedle mnie najlepsze 2-4. 5-6 takie bardziej "zwykłe", kadr nie jest szczególny, za szeroko jeśli już sam łepek, choć uwielbienie właścicielki kota rozumiem. Na 1 faktycznie szkoda, że oczy ciemne, to psuje zdjęcie.

P.S.
    Czy czyjś kot też tak robi?
    "Deliver me from being perfect and complete"

http://innerlands.deviantart.com | www.ibudzynska.pl

50D | 400D | C 50 f/1.8 mkI | C 18-55 f/3.5-5.6 | C 70-300 IS USM f/4-5.6 | Spedlite 580ex | Helios 58 f/2 i różne pierdoły do makro

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Ewo więc ja czekam z niecierpliwością na zdjęcia

Cytat Zamieszczone przez pani_od_kotów Zobacz posta
    Dawno temu sobie wymyśliłam, że chcę białego z niebieskimi oczkami i czarnego z żółtymi. Ewentualnie jeszcze dodatkowo rudy i szary mogą być do kompletu.

A zdjecia, Ewo, wedle mnie najlepsze 2-4. 5-6 takie bardziej "zwykłe", kadr nie jest szczególny, za szeroko jeśli już sam łepek, choć uwielbienie właścicielki kota rozumiem. Na 1 faktycznie szkoda, że oczy ciemne, to psuje zdjęcie.

P.S.
    hhehe mój kot tak nie robi ;p ogromny ten twój (?) kot
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

A mnie tam wszystko jedno, jak kot wygląda. Jak mi sie zdarzyło wybierać - wybierałam takiego, o którym można było pomyśleć, że jest najbrzydszy - bo taki ma zawsze najmniejsze szanse u... estetów.
    "Zwykłość" zdjęcia to dla mnie duży komplement.
    Kot jest niezwykły, to dość
    Moje nagminnie. Ptyś uwielbia leżeć na monitorze i opuszczać ogon na monitor, a Myszor - leżeć na klawiaturze, gdy tylko na chwilę odejdę, co kilka razy skutkowało wysłaniem maila w "kocim języku"...
    Sympatyczny ten Twój Kot

Domyślnie

[QUOTE=ewa_olsztyn;568861]A mnie tam wszystko jedno, jak kot wygląda. Jak mi sie zdarzyło wybierać - wybierałam takiego, o którym można było pomyśleć, że jest najbrzydszy - bo taki ma zawsze najmniejsze szanse u... estetów.
    [QUOTE]

To znaczy to tak wymyśliłam, że byłyby słodkie, ale jak będę mieć okazję i warunki przygarnąć, to i "brzydala" chętnie z ulicy wezmę. Choć w zasadzie nie ma brzydkich kotów. Prostuję, byście nie myśleli, że jak wybieram tylko ładne i najlepiej bez pcheł i chorób. Akurat warunków nie mam dla następnych kotów, bo w domu dwa. Jak się wyprowadzę, to pewnie będę czekać niecierpliwie, aż się jakieś stworzonko zechce przybłąkać, albo pojadę do schroniska i szczęściu dopomogę.
    "Deliver me from being perfect and complete"

http://innerlands.deviantart.com | www.ibudzynska.pl

50D | 400D | C 50 f/1.8 mkI | C 18-55 f/3.5-5.6 | C 70-300 IS USM f/4-5.6 | Spedlite 580ex | Helios 58 f/2 i różne pierdoły do makro

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

(...) albo pojadę do schroniska i szczęściu dopomogę.
    Właśnie tak! Nie ma co szukać błękitnokrwistych pięknot, one zawsze kogoś znajdą. Trzeba - te zapchlone i chore - kocie smutki leczyć

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

P.S.
    Hehe.. Pewno szukał "kociaków" w internecie..

A tak na serio, to tam ciepełkko jest
    Na świat spoglądam przez armatę...

Uprawnienia umieszczania postów