Strona 16 z 28 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 276

Wątek: [Paenka] Portrety i inne

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Filiżanka na spodku w ręku z lekkim dymkiem Condor Foto, bez znaczenia dla zawartości,
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Wedle mnie to ten „wiersz” jest jakiś powalony. Jak ktoś się obżera to powinien popić nawet pod kordłą.

Drugie jest lepsze tylko w kadrze nie powinno być widać nóg. I przed naciśnięciem na spust migawki modelka powinna zaczerpnąć pełne płuca powietrza.

Rozbielił nie rozbielił ale ukrył pewien defekt urody i zdjęcie na tym zyskało kosmicznie.
    Sergiusz...chyba za dużo się sylikonu naoglądałeś albo nie widziałeś nigdy biustu naturalnego u kobiety bez stanika. Reszty wypowiedzi nie śmiem komentować.
    Ostatnio edytowane przez Paenka ; 02-12-2008 o 22:32
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    Sergiusz...chyba za dużo się sylikonu naoglądałeś albo nie widziałeś nigdy biustu naturalnego u kobiety leżącej. Reszty wypowiedzi nie śmiem komentować.
    biust naturalny u kobiety leżącej silikon bywa różny...sugerujesz ten w tubkach do uszczelniania natrysku czy wanny np

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    biust naturalny u kobiety leżącej silikon bywa różny...sugerujesz ten w tubkach do uszczelniania natrysku czy wanny np
    Nie mam doświadczenia ani wiedzy w tej dziedzinie...osobiście wolałabym zmniejszyć ;p

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    Nie mam doświadczenia ani wiedzy w tej dziedzinie...osobiście wolałabym zmniejszyć ;p
    hmmmm.... tym razem ja nie śmiem się wypowiadać...))

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

zdjęcie o numerze 1.04 jak dla mnie super,reszta mniej,tylko męczy mnie ten różowo-fioletowy zafarb ,widoczny na wszystkich fotkach w kolorze,wolałbym zółty i troche sztucznej winietki.
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

A co to ma do rzeczy jak jest z biustem u leżącej kobiety? Zdjęcie to zdjęcie. Chyba nie ma obowiązku aby było w zgodzie z naturą? Zdjęcie powinno „pociągać tym czymś” i jak nie ma pod ręką sylikonu to i odrobina powietrza wystarczy. Tu akurat jesteś na zdjęciach i może za bardzo bierzesz to do siebie. Ale potem jak będziesz fotografowała modelkę to dowiesz się, że zdjęcie się nie podoba ale nie będziesz wiedzieć dlaczego. Też kiedyś nie zwracałem uwagi na pewne detale i się dziwiłem o co chodzi, że modelka ich nie akceptuje. I bynajmniej nie mam na myśli tego powietrza.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu Awatar ExploRa
    Miasto
    Koszalin/Brd

Domyślnie

ukryl czy nie... takie zdjecia powinny byc tego typu że widac i nie widac... niech wiersz opowiada a czytajacy niech sobie wyobraza... nie wszystko trzeba wywalic na wierzch
    ja bym nic Ci nie zmniejszal moze trzeba bylo tylko w halce bez spodni... bardziej by bylo kobiece, czule i jak sie zrobi delikatnie to ma wtedy swoj urok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    A co to ma do rzeczy jak jest z biustem u leżącej kobiety? Zdjęcie to zdjęcie. Chyba nie ma obowiązku aby było w zgodzie z naturą? Zdjęcie powinno „pociągać tym czymś” i jak nie ma pod ręką sylikonu to i odrobina powietrza wystarczy. Tu akurat jesteś na zdjęciach i może za bardzo bierzesz to do siebie. Ale potem jak będziesz fotografowała modelkę to dowiesz się, że zdjęcie się nie podoba ale nie będziesz wiedzieć dlaczego. Też kiedyś nie zwracałem uwagi na pewne detale i się dziwiłem o co chodzi, że modelka ich nie akceptuje. I bynajmniej nie mam na myśli tego powietrza.
    Sergiusz...ja się raczej zbijałam w poprzednich postach...biust mam jaki mam i już...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    zdjęcie o numerze 1.04 jak dla mnie super,reszta mniej,tylko męczy mnie ten różowo-fioletowy zafarb ,widoczny na wszystkich fotkach w kolorze,wolałbym zółty i troche sztucznej winietki.
    hmm...zafarbu nie doszukiwałabym się . Zafarb rozumiem przez coś nienaturalnego co wchodzi też na inne barwy na zdjęciu. A tu ściana jest hmm limonkowa...tylko rozjaśniona...a że taki ze mnie różowy prosiaczek no cóż;p...a piżama tez miała takie paski fioletowo różowe zawsze możesz popatrzeć na czarno białe
    Ostatnio edytowane przez Paenka ; 02-12-2008 o 23:06 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

hmm...zafarbu nie doszukiwałabym się . Zafarb rozumiem przez coś nienaturalnego co wchodzi też na inne barwy na zdjęciu. A tu ściana jest hmm limonkowa...tylko rozjaśniona...a że taki ze mnie różowy prosiaczek no cóż;p...a piżama tez miała takie paski fioletowo różowe zawsze możesz popatrzeć na czarno białe

to musicie coś z tym różem mieć rodzinnie, bo w tym wątku brat też jakiś przeróżowiony :-D ,a poważnie to lubię taką cieplejszą kolorystykę ,a zółty zawsze ociepla zdjęcie.
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Strona 16 z 28 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów