Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: [testorowa] moimi oczami

Awatar Kaasik91
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

6 jest genialne

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaasik91 Zobacz posta
    6 jest genialne
    6 byłoby genialne gdyby tak ten tobół z wystającą butelka z pleców zdjąć. Za to 4 bardzo urokliwe...fajny klimacik ma lubię takie klimaty w 5 mogłaś użyć mniejszej GO żeby bardziej rozmyć tło.

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Tak, butelka jest zajefajna

testorowa
    Guest

Domyślnie

no gdybym miala mozliwosc rozmywania tła ....ale to zdjecia tylko z Minolty Z3 a tam przysły to jedynie teoria niestety

testorowa
    Guest

Domyślnie

7.

8.

9.

testorowa
    Guest

Domyślnie

teraz troche kwiatków
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

1. Motyw dobry i dobrze skomponowany, ale za duży kontrast zepsuł wyraz tego zdjęcia.
    2. Po co ten przechył? Miałaś jakieś uzasadnienie?
    3. Jest klimat, jest motyw - zbrakło pomysłu. Spójrz - 1/3 zdjęcia to goła, nieciekawa ściana z jakimś uciętym oknem.
    4. Spodobały mi się te krzesełka na mokrych kamieniach, ale kompozycja wydaje mi się dość przypadkowa. Może gdyby zrezygnować z góry kadru i wyciąć prawie kwadrat?
    5. Zdecydowanie za wąsko, przez co nie było szansy na nadanie zdjęciu odrobiny metafizycznego klimatu, został kamień i kształt. Motyw ciekawy, ja bym tam wróciła jak będzie mgła, albo jakieś chmurzyska na niebie...
    6. Pomysł ze słoneczkiem widziałam już w tak wieku wariantach i na tylu zdjęciach, że jakoś w ogóle mnie nie porusza. Także i z tego powodu, że sylwetka nadaje zdjęciu nadmierny ciężar.
    7. Zupełnie mi nie leży
    8. Miła pamiątkowa fotka
    9. Ja takie pamiętam, jak po ulicach jeździły, całkiem nowe!
    10-16. Wyróżniłabym 10 - wyjątkowo urocze - kolorem, kompozycją, kropelkami. Może podostrzyć by się zdało? I słoneczniki ładne. Reszta mniej już do mnie przemawia.

Będę zaglądać, masz iskrę

testorowa
    Guest

Domyślnie

2. kadr w przechyle wygladal najkorzystniej w tej calej pomotaninie powywalanych nagrobków

3. nie mialam statywu i z tego co pamietam to niebardzo bylo o co oprzec aparat w innym niz to miejscu niestety.ale mam nadzieje ze wróce w te miejsce we Lwowie ponownie i juz ze statywem

4. heh wlasnie chodzilo mi o to by ta lampa byla w rogu tak jak jest i sie niezlena mordowalam by przepalenie przy niej bylo jak najmniejsze a by jednak ja pozostawic poza tymi krzeselkami.

5. z tymkadrem to chyba faktycznie masz racje ale z pgoda to nie mialam wiele do powiedzenia. wszedzie bylam nei dluzej niz pare minut bo to wakacje w Beskidzie Niskimw plecakiemi na stopa.

kwiatki kombinuje z reguly w domowych warunkach gdzie mam dosc keipskie oswietlenei i przy pomocy jednej lampki opreuje takiej zwytczajej ktroa nie jest stojaca na dodatek, do tego zlapanie ostrosci w mojej minolcie niestety nie nalerzy do najlatwiejsych wiec i takpozniej musze wiele kasowac bo sie nie nadaja

testorowa
    Guest

Domyślnie

17.
    18.
    19.
    20.
    Ostatnio edytowane przez testorowa ; 25-02-2009 o 02:51

testorowa
    Guest

Domyślnie

21.