Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 84 z 84

Wątek: [aseptyczny] Portretów kilka...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Hmm, kolego pokaz ta modelke a nie kolege ;-)
    Co do pierwszego, za duzo sie dzieje w okularach, odbite swiatlo odwraca uwage, albo wyszopowac,albo nastepny razem zwracac uwage jak odbija sie swiatlo w okularach. Drugie ciekawe nawet ,smieszne, ale wydaje mi sie ,ze jak juz ostre cale to ostre cale a prawe palce niestety nie sa.

Dawaj foty z dziewczyna ;-)
    Modelka bedzie potem. Zreszta jej zdjecie wiele nie mam.

Parasolka w okularach jest, bo ja lubie takie refleksy (przynajmniej narazie lubie). Wszystko jest utrzymane w klimacie kiczu, wiec lampa widziana w okularach jak najbardziej wg mnie pasuje. Od czego wg ciebie odwraca uwage to swiatlo...?

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Drugie ciekawe nawet ,smieszne, ale wydaje mi sie ,ze jak juz ostre cale to ostre cale a prawe palce niestety nie sa.
    Po co maja byc ostre? Niestety ta tokina mimo swietnej rozdzielczosci w centrum, na brzegach daje sie troche we znaki, nawet przy f6.3, bo taka tam byla. Chociaz w sumie zaluje, ze nie zrobilem tego zdjecia na f2.8, zeby dlonie w ogole wypadly z ostrosci.

Dzieki gunia1990 :wink: Niedlugo wrzuce cos jeszcze ze Zbyjem.

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aseptyczny Zobacz posta
    Modelka bedzie potem. Zreszta jej zdjecie wiele nie mam.

Parasolka w okularach jest, bo ja lubie takie refleksy (przynajmniej narazie lubie). Wszystko jest utrzymane w klimacie kiczu, wiec lampa widziana w okularach jak najbardziej wg mnie pasuje. Od czego wg ciebie odwraca uwage to swiatlo...?

Po co maja byc ostre? Niestety ta tokina mimo swietnej rozdzielczosci w centrum, na brzegach daje sie troche we znaki, nawet przy f6.3, bo taka tam byla. Chociaz w sumie zaluje, ze nie zrobilem tego zdjecia na f2.8, zeby dlonie w ogole wypadly z ostrosci.

Dzieki gunia1990 :wink: Niedlugo wrzuce cos jeszcze ze Zbyjem.
    Poprostu pierwsza rzecz na jaka zwracam uwage to to odbicie w okularach, odwraca uwage od reszty, moim zdaniem nie powinno tego byc albo powinno byc mniejsze. Ale to tylko moje zdanie ;-)

Co do drugiego, no wlasnie oto mi chodzilo, bylo trzeba zrobic na 2.8 i bylo by git ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Domyślnie

Dobra, wrzucam Pania, bo nad zbyjem nie mam kiedy posiedziec.

029

030

Bywalec
    Miasto
    Ziemia obiecana

Domyślnie

Zbyjo nr 2 jest boski , zbyjo nr 1 jak napisał all... swiatło w okularach zabija imho zdjęcie.
    A co do Pani. Pani jest śliczna, zdjęcie nr 1 bardzo mi się podoba, w nr 2 troszkę mi przeszkadza ciachnięta w połowie dłoń, ale tylko troszke mi przeszkadza.
    Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów