Witam!
Kupilem dzis nowe MKIII, podłączyłem zasilacz, robię zdjęcie... ERR99. Sprawdziłem sensor cleaning, migawka się nie podnosi. Jakieś pomysły? Czy ktoś miał podobny problem? :/
Pozdrawiam.
Witam!
Kupilem dzis nowe MKIII, podłączyłem zasilacz, robię zdjęcie... ERR99. Sprawdziłem sensor cleaning, migawka się nie podnosi. Jakieś pomysły? Czy ktoś miał podobny problem? :/
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez yogi-bear ; 18-11-2008 o 14:28
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No i teraz oskarowy powinien sie odezwac ze yogi-bear nie widzial 1dmk III na oczy chyba ze przez szybke w sklepie.![]()
Przeczyść styki w szkle/aparacie. Spróbuj inne szkiełka, jeśli się powtarza wyjmij małą i dużą bateryjkę na godzinę. Jeśli się powtarza wygrałeś w konkursie Harvester Of Sorrow.
Jeszcze jedno: ile było blekocenia na mnie, że przeklejam z zagranicznych for "uwalone sztuki" Marka III, że puszki nie tknąłem nawet palcem... może teraz panie/panowie zabierzecie głos i pocieszycie kolegę? Może jakiś alternatywny serwis na południu Polski...
Że wasze chodzą? A co mnie to. Moja kasa jest be a wasza OK....
Canon w ostatnich latach upodobał sobie wygrywać wszelkiej maści konkursy i tak:
1. Best rippoff of the 2008 year - 200/2 L IS
2. Best rippoff of the 2007 year - 14L II
3. Be a Harvester of Sorrow. Yes, you can* - 1D Mark III
* - niemiecką edycję konkursu sponsorował Blaupunkt
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 18-11-2008 o 14:49
no wiesz... jak sie woda podniesie o 2m to akurat w kraju wiatrakow juz nie beda przelewki. a moze raczej beda i to ostreniestety, wedlug prognoz, nawet tych optymistycznych, to sie wydarzy jeszcze w tym wieku.
polecam w wolnej chwili:
http://flood.firetree.net/
eeee no... mnie tam poniekad lotto... za te 30 lat bede starym pierdzielem wygrzewajacym miesien piwny na balkonie domku w Portugalii albo cos w ten desena moje dziecie gdzie bedzie, to czort jeden wie
a w Holandii sobie zbuduja za moje podatki "dijki strzeliste, pnace sie do nieba samego". za ta kase co chocby port w Rotterdamie robi, to w razie koniecznosci nawet pol narodu samolotami na jakas wyspe na Pacyfiku przerzuca, o ile wczesniej problem zbyt duzej ilosci slonca (wiecej niz 2 dni w miesiacu), niedostatecznego wiatru i deszczu rozwiaza. na upartego to i Grenlandii kawalek od Danii wydzierzawia - troche zimniej, ale poza tym pogoda niekoniecznie gorsza
dobra, starczy tego OT![]()