Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar yogi-bear
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Witam!

Kupilem dzis nowe MKIII, podłączyłem zasilacz, robię zdjęcie... ERR99. Sprawdziłem sensor cleaning, migawka się nie podnosi. Jakieś pomysły? Czy ktoś miał podobny problem? :/

Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez yogi-bear ; 18-11-2008 o 14:28

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yogi-bear Zobacz posta
    Witam!

Kupilem dzis nowe MKIII, podłączyłem zasilacz, robię zdjęcie... ERR99. Sprawdziłem sensor cleaning, migawka się nie podnosi. Jakieś pomysły? Czy ktoś miał podobny problem? :/

Pozdrawiam.
    napisz proszę, że żartujesz :neutral:

Początki nałogu Awatar yogi-bear
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    napisz proszę, że żartujesz :neutral:
    Niestety nie :-(

Cytat Zamieszczone przez gietrzy
    Przeczyść styki w szkle/aparacie. Spróbuj inne szkiełka...
    Migawka nadal martwa. Odsyłam body do sprzedawcy, za dwa dni dostanę nowe, oby tym razem sprawne. Niesmak i brak zaufania do body jednak trochę pozostaną.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Niestety nie :-(

Migawka nadal martwa. Odsyłam body do sprzedawcy, za dwa dni dostanę nowe, oby tym razem sprawne. Niesmak i brak zaufania do body jednak trochę pozostaną.
    Wymienić. To się zdarza przy masówce, a wbrew piewcom jedynie słusznego systemu Canon klepie jedynek bardzo dużo. Niestety jest to coraz większy problem, że kontrola jakości jest do d.... . Jedyny sposób to wywierać nacisk i nie kupować 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu

Domyślnie

No i teraz oskarowy powinien sie odezwac ze yogi-bear nie widzial 1dmk III na oczy chyba ze przez szybke w sklepie.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Witam!

Pozdrawiam.
    Przeczyść styki w szkle/aparacie. Spróbuj inne szkiełka, jeśli się powtarza wyjmij małą i dużą bateryjkę na godzinę. Jeśli się powtarza wygrałeś w konkursie Harvester Of Sorrow.

Jeszcze jedno: ile było blekocenia na mnie, że przeklejam z zagranicznych for "uwalone sztuki" Marka III, że puszki nie tknąłem nawet palcem... może teraz panie/panowie zabierzecie głos i pocieszycie kolegę? Może jakiś alternatywny serwis na południu Polski...

Że wasze chodzą? A co mnie to. Moja kasa jest be a wasza OK....
    Canon w ostatnich latach upodobał sobie wygrywać wszelkiej maści konkursy i tak:

1. Best rippoff of the 2008 year - 200/2 L IS
    2. Best rippoff of the 2007 year - 14L II
    3. Be a Harvester of Sorrow. Yes, you can* - 1D Mark III

* - niemiecką edycję konkursu sponsorował Blaupunkt
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 18-11-2008 o 14:49

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Jeszcze jedno: ile było blekocenia na mnie, że przeklejam z zagranicznych for "uwalone sztuki" Marka III, że puszki nie tknąłem nawet palcem... może teraz panie/panowie zabierzecie głos i pocieszycie kolegę? Może jakiś alternatywny serwis na południu Polski...
    Ale gdybyś tam co dzień podawał wielkość opadów ze strefy równikowej, to można by dojść do wniosku, że zbliża się nieuchronnie powódź, nie?
    EOS - conditio sine Kwanon...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Ale gdybyś tam co dzień podawał wielkość opadów ze strefy równikowej, to można by dojść do wniosku, że zbliża się nieuchronnie powódź, nie?
    no wiesz... jak sie woda podniesie o 2m to akurat w kraju wiatrakow juz nie beda przelewki. a moze raczej beda i to ostre niestety, wedlug prognoz, nawet tych optymistycznych, to sie wydarzy jeszcze w tym wieku.

polecam w wolnej chwili:
    http://flood.firetree.net/
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Co będzie warta twoja teza jak kolega gietrzy kupi 1D4? [...]
    Miłego dnia.
    Teza się zdezaktualizuje, a Kolega gietrzy zmieni ksywę na decztery!
    Równie miłego... !

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no wiesz... jak sie woda podniesie o 2m to akurat w kraju wiatrakow juz nie beda przelewki. a moze raczej beda i to ostre niestety, wedlug prognoz, nawet tych optymistycznych, to sie wydarzy jeszcze w tym wieku.
    Rozumiem i nie zazdroszczę, ale przecież w strefie równikowej pada codziennie od tysięcy lat PPH!
    EOS - conditio sine Kwanon...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Rozumiem i nie zazdroszczę, ale przecież w strefie równikowej pada codziennie od tysięcy lat PPH!
    eeee no... mnie tam poniekad lotto... za te 30 lat bede starym pierdzielem wygrzewajacym miesien piwny na balkonie domku w Portugalii albo cos w ten desen a moje dziecie gdzie bedzie, to czort jeden wie

a w Holandii sobie zbuduja za moje podatki "dijki strzeliste, pnace sie do nieba samego". za ta kase co chocby port w Rotterdamie robi, to w razie koniecznosci nawet pol narodu samolotami na jakas wyspe na Pacyfiku przerzuca, o ile wczesniej problem zbyt duzej ilosci slonca (wiecej niz 2 dni w miesiacu), niedostatecznego wiatru i deszczu rozwiaza. na upartego to i Grenlandii kawalek od Danii wydzierzawia - troche zimniej, ale poza tym pogoda niekoniecznie gorsza

dobra, starczy tego OT
    www albo tez flickr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów