Strona 237 z 315 PierwszyPierwszy ... 137187227235236237238239247287 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 361 do 2 370 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Domyślnie

Czytam te wszystkie posty i czytam, temat zrobil sie mega.. a aby nie zmieniac tematu w koncu moglby byc juz dostepny, nie bylo by spekulacji i narzekan... jak najszbyciej zapchal by rynek napalencow co go kupi, odczeka sie swoje az potanieje i w przypadku gdy opinie na jego temat beda nie najgorsze bedzie mozna go kupic

Początki nałogu

Domyślnie

Heh, to może....Sony Arcimowicz nachwalić się nie może

Bywalec Awatar bierhoff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Teo Zobacz posta
    ... Arcimowicz ...
    to ostanio na swoim blogu pojechał po systemach o mniejszych matrycach niż APS-C i to bez ogródek...

Początki nałogu Awatar ArekLodzPl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meian Zobacz posta
    trochę zejdę z tematu, z tego co wiem (bardzo pewne źródło) Canon 5Dmk II w swojej ostatecznej - poprawionej wersji ma się ukazać w kwietniu 2oo9.

może już ktoś o tym pisał ale ...
    A nie wiecie może co takiego się stało, że Canon wycofał ze sprzedaży 5DmkII? Moje zdanie jest takie, że po pierwszych testach okazało się że niewiele odbiega jakością od 1DsmkIII i może to zachwiać sprzedażą flagowego modelu. W związku z tym egzemplarze wróciły do fabryki w celu "zepsucia" czegoś by nie był zbyt dobry

Bywalec
    Miasto
    Cieszyn / Turyn

Angry

Cytat Zamieszczone przez ArekLodzPl Zobacz posta
    A nie wiecie może co takiego się stało, że Canon wycofał ze sprzedaży 5DmkII? Moje zdanie jest takie, że po pierwszych testach okazało się że niewiele odbiega jakością od 1DsmkIII i może to zachwiać sprzedażą flagowego modelu. W związku z tym egzemplarze wróciły do fabryki w celu "zepsucia" czegoś by nie był zbyt dobry
    Podobno w Klewkach zaginęła cała dostawa - Bin Laden ma nowe hobby.
    Pozdrawiam

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArekLodzPl Zobacz posta
    o obrazku to akurat pierdoły. odejmują punktów AF

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Teo
    Heh, to może....Sony
    Oczywiście, ale pod warunkiem, że mówimy o PlayStation3 Jedna rzecz w Sonym powala w porównaniu z 5d, d700 itd - wizjer! Mam taki w Leica R8 - ogromny i jasny. Robi wrażenie. Cała reszta, to trochę joke :smile:
    Pentax K-5 II, Leica M9

Początki nałogu Awatar ArekLodzPl

Domyślnie

Trzeba mieć nadzieję że na Targi Fotograficzne do Łodzi przywiozą go w "poprawionej" wersji a nie okrojonej (o ile zdążą)

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    o obrazku to akurat pierdoły. odejmują punktów AF
    Korpus przestanie ruszać silnikiem obiektywów, trzeba będzie ręcznie kręcić a pozostawiony jeden centralny punkt będzie potwierdzał czy jest ostro
    W folderze reklamowym pokażą jakieś mega ********e zdjęcie jakiegoś guru sprzed lat, który robił wszystko manualnym focusem. Taki powrót do korzeni z duszą...

Domyślnie

mimo wszystko licze ze do konca tego miesiąca coś sie ruszy ze sprzedaża nowych piatek. niektorzy spekuluja inni obserwuja, a dla mnie to byc i nie byc, gdyż sprzet ten wpisany jest w kosztorysie na ktory po otrzymaniu srodkow bede mial tylko miesiac czasu. eh, a starej 5tki juz nie chce w obecnej chwili.

Strona 237 z 315 PierwszyPierwszy ... 137187227235236237238239247287 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów