ok...niech będzie chinka))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Bardzo podoba mi się 10, aczkolwiek w PS pousuwałabym te odstające włoski brwi![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Specjalnie dla Adso...
011 Oly E500 50/1.8
Mozna bylo tylko po co? Nie badzmy onanistami ;-)Zamieszczone przez Paenka
Nie jestem onanistką tylko po prostu tak mi niechlujnie to wygląda....razi razi..na niekorzyść modelki oczywiście.
11 super kolry no i w ogole podoba mi się
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
mam nadzieję, że mówimy o onanizmie fotograficznym
aseptyczny: zaproponowałem chinkę nie w nadziei, że nie masz, ale z myślą, że masz) a w ogóle to jakaś "pomieszana" ta chinka chyba?
)) zdjęcie fajne aczkolwiek ująłbym może trochę tych świateł na dłoniach aczkolwiek rozumiem, że to taka konwencja i tak miało być?... no i dzieki, że specjalnie dla mnie
)))
Ostatnio edytowane przez Adso ; 09-11-2008 o 11:15
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Masz mnie! Tak, to tajka... bylem ciekaw czy ktos sie polapie :wink: Niestety mimo "dostepu" do chinek, jaki mialem, nigdy ich nie sfotografowalem. Len i ignornat ze mnie i teraz zaluje...
Dlonie i tak sa juz "wyciagane" bo po obrobce, ktora z buzia i tlem zrobila to co tutaj widzicie, dlonie byly zupelnie przeswietloneZamieszczone przez Adso
Ciesze sie, ze wam sie podoba moja kolezanka z Bang Kogu o smiesznie brzmiacym imieniu "Nartlada". Wrzucam jeszcze porcje tajską, a potem znow zapytam jakiej narodowosci sobie zyczycie... :wink:
012
013
014
015
016
Nie przesadzasz troche z balansem bieli?W sumie teraz nie moge się połapać który odcien skóry i włosów jest naturalny:-)
No i ten kontrast; o ile w 011 to jakoś wygładało, to w 013 i 015 jakoś mi nie odpowiada (ze wskazaniem na 015; patrz: zmarszczki mimiczne przy kącikach ust). 016 ciekawe, pomimo kolejnego eksperymentu z WB:wink:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.