Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 84

Wątek: [aseptyczny] Portretów kilka...

Domyślnie

Zdjęcie z bańkami jest super

pozdro
    www.fotoadam.eu
    FF | 40D | s 50 1.4 | ef 24-105L 4IS | 2x430ex | 550R |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gutek Zobacz posta
    Ja chyba się niezbyt przypatrzyłem, dopiero teraz zwróciłem uwagę na to, że, to podcienie.

A zdjęcia bardzo fajne, obróbka też.
    No widzisz, bielszczanin i nie poznal? Tylko mi nie mow, ze tam nie chodziles "za mlodu", bo to okolica zaiste kultowa

Cytat Zamieszczone przez kjoanna
    Dwa ostatnie bardzo fajne.
    Kolory jak z filmu
    Z filmu? O, dzieki. Wlasnie cos takiego ostatnio mnie pociaga. Klatki filmowe...
    Mam to odkad obejrzalem sample z 5D mkII, po ktorych 2 dni chodzilem do tylu :-o

Cytat Zamieszczone przez zuczek
    Zdjęcie z bańkami jest super
    A co mi tam, pochwale sie...
    Ta fotka zotala wyrozniona w jednym takim konkursie uczelnianym. Kalendarz robili o bielsku czy cos... :-)

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

No, to ostatni naprawdę fajne Bladość skóry; kwestia dyskusyjna, ale mnie sie podoba
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aseptyczny Zobacz posta
    No widzisz, bielszczanin i nie poznal? Tylko mi nie mow, ze tam nie chodziles "za mlodu", bo to okolica zaiste kultowa
    Nie do końca bielszczanin (ja z wiochy przy bielsku - Kozy City ). Ale nie powiem, że tam nie bywałem.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

004? Co portal to inne gusta ;-)

Przeciez ona tutaj pozowala, to jak miala nie minowac? ;>
    no właśnie, cały trud portretowania polega na tym, że jego istotą jest uchwycenie tego indywidualizmu który drzemie w każdym człowieku - modelka robiąc miny wydaje się być bardzo nienaturalna, jakby coś chciała ukryć... tylko dlaczego?

4, 6, 7 naprawdę fajne

na siódemce widać że zmiana sprzętu ma jednak jakiś wpływ na zdjęcia - naprawdę udana fotografia - fajne światło, niezła kompozycja, umiejętne wykorzystanie GO. Tak trzymaj!

Jedno pytanie, 4,6,7 a dlaczego nie ma zdjęcia nr 5?
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    cały trud portretowania polega na tym, że jego istotą jest uchwycenie tego indywidualizmu który drzemie w każdym człowieku - modelka robiąc miny wydaje się być bardzo nienaturalna, jakby coś chciała ukryć... tylko dlaczego?
    Jest w tym troche racji ale jednak pojde w zaparte i do konca sie nie zgodze :-) Aktorstwo jest najlepszym przykladem tego, co mam na mysli. Niektorzy modele sa poprostu slabymi aktorami, a jesli sa znakomici, wtedy ludzie komentuja "świetnie uchwycone!"

To o czym Ty piszesz to raczej podchodzi pod reportaz ;> Tam masz ludzi obdartych z masek i min. Tam "kradniesz dusze", a modeling to zabawa w zdjecia.

4, 6, 7 naprawdę fajne
    Dzieki

na siódemce widać że zmiana sprzętu ma jednak jakiś wpływ na zdjęcia - naprawdę udana fotografia - fajne światło, niezła kompozycja, umiejętne wykorzystanie GO. Tak trzymaj!
    Znow sie nie zgodze... i zgodze 80% moich portretow to podobna ogniskowa, podobna przyslona, podobne rezultaty. Jedyne co sie zmienilo to komfort pracy, ktory daje mi AF. Kiedy kupie sprzet oferujacy mozliwosci dotad niedostepne, wtedy bedzie mozna mowic o jego bezposrednim wplywie na moje zdjecia :-)

Jedno pytanie, 4,6,7 a dlaczego nie ma zdjęcia nr 5?
    Bo autor tego tematu nie umie liczyc ;-)

Początki nałogu Awatar preinwher
    Miasto
    Zakopane

Domyślnie

Ostatnie dwa są super, zwłaszcza to z banieczkami
    Canon eos 5d - ef 17-40 mm f/4L - ef 85 mm f/1.8 - ef 70-200 mm f/2.8 L IS - 430 EX
    http://www.waldemarlach.iportfolio.pl/

Przeszukaj forum http://maciejko.net/cbsearch/

Domyślnie

Dzieki preinwher. Moze wrzuce jeszcze jakas klatke z nozkami "nogami" :wink:

Tym czasem wrzucam portret Marii - hiszpanki siegajacej mi do ramienia [a wielki nie jestem] o hipisowskich zapedach :grin:

008 Oly E500 + Zuiko OM 50/1.8

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tym czasem wrzucam portret Marii - hiszpanki
    A mówiłeś jej że ma pięęęękne oczy?
    No i bardzo ładnie ujęte te oczy jak i uroda - widać hiszpańską krew .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A mówiłeś jej że ma pięęęękne oczy?
    No i bardzo ładnie ujęte te oczy jak i uroda - widać hiszpańską krew .
    Mowilem. Zreszta ona bardzo niesmiala byla :-] Zwlaszcza na trzezwo... Ciezko sie fotografuje takie osoby.

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów