Pokaż wyniki od 1 do 10 z 106

Wątek: [allgsm.pl] Almi Decor

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    wiesz, Ewo, pochwały psują ludzi)) jak już robi w miarę dobre zdjęcia to zaraz myśli, że jest dobrym psychologiem...no i ma wyobraźnie)) trzeba przyznać, że wkurzająca jest ta zarozumiała wyimaginowana psychoanaliza...
    Eh, przesadzasz. Po prostu chciałem przedstawić to co ja odczuwam oglądając te zdjęcia. Czyli że w czasie robienia tych zdjęć jest duże zdenerwowanie i konsternacja. Nie miałem na celu jakiejś głupiej dogadzuszki, ale niech każdy to odbiera jak chce.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Eh, przesadzasz. Po prostu chciałem przedstawić to co ja odczuwam oglądając te zdjęcia. Czyli że w czasie robienia tych zdjęć jest duże zdenerwowanie i konsternacja. Nie miałem na celu jakiejś głupiej dogadzuszki, ale niech każdy to odbiera jak chce.
    ... ekstra...patrzysz na piękną kobietę i wyobrażasz sobie spoconego allgsm)) to na co musisz popatrzeć żeby sobie wyobrazić piękna kobietę?))... a odbieram to dosłownie tak jak zostało napisane
    Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Wiesz, nawet osoby z foum idzie sobie wyobrazić. I tak widzac zdjecia Twoje i Ciebie na awatarze, wyobrazam Ciebie sobie w czasie sesji, jak Ci race drza i o 90% aspektach technicznych po prostu zapominasz,a i czesty ruch to przecieranie twarzy z potu:P
    Nie wiem czy tak jest, ale wydaje mi się, że jednak jesteś bardzo zestresowany w czasie sesji i za bardzo chcesz, co może oddziałowywać na modelkę.
    Ostatnio edytowane przez Adso ; 07-11-2008 o 10:38

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    ... ekstra...patrzysz na piękną kobietę i wyobrażasz sobie spoconego allgsm)) to na co musisz popatrzeć żeby sobie wyobrazić piękna kobietę?))... a odbieram to dosłownie tak jak zostało napisane
    Ok to były moje głębsze przemyślenia i spróbowanie sobie wyobrażenia całej otoczki i tego co było spowodowane, że modelka ma wyraz twarzy taki, a nie inny. Już mnie o jakąś homofilie posądzasz:P
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Na ostatniej sesj iw Almi wiecej przegadalismy niz pstrykalismy ;-)
    To może z tąd się to wzięło " Weź koleś zacznij pstrykać, a nie, gadasz i gadasz... "
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ona jest smutna, zagubiona i znudzona wszystko w jednym i nie chodzi o to, żeby tryskała humorem, i na każdym zdjęciu miała wielkiego rogala. Jest jeszcze tak słowo jak ekspresja.

Tak nawiasem to sie nazywa ekspresja
    http://www.youtube.com/watch?v=M8zOul1_ebA
    Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 07-11-2008 o 10:43 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów