Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
No generalnie czad - nie dziwię się publikacji PW w takiej sytuacji. Jak dla mnie całkowita żenada, łącznie z dywagowaniem na temat określenia artysta będąc kierownikiem niedzielnej szkółki produkującej mega-knoty i słodzącej sobie nawzajem....
Obejrzałem sobie stronę http://www.mediafoto.pl/ i nie jako artysta ale jako "oglądacz" uważam, że generalnie zdjęcia są OK. Wydaje mi się, że w tym przypadku Sergiusz się czepia i tyle. Czasami ludzie tak mają bo się nudzą albo bo sprawia im to frajdę.
Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.
Dziękuję :-)
Też uważam, że są ok. Może nie powaliły mnie na kolana i nie jestem zwolennikiem selektywnej desaturacji, ale imho całkiem fajnie.
Eh, prawdziwi artyści za życia często musieli się zmagać z przeciwnościami i zazdrością...Oglądał ktoś film "Amadeusz"? ..."za dużo nut"... ;-)
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!
Właściwe miejsce dla powstałego OT
Ciekawy jestem wypowiedzi Sergiusza, bo minęło trochę czasu i nazbierało się wypowiedzi.
Sergiusz, tłumacz się...
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
fragment o przystąpieniu do ZPAF:
TRYB PRZYJMOWANIA DO ZPAF określono w Statucie:
w paragrafie 9 :
Członkowie ZPAF dzielą się na: rzeczywistych, honorowych i wspierających.
w paragrafie 10:
Członkiem rzeczywistym ZPAF może zostać osoba pełnoletnia, obywatelstwa lub pochodzenia polskiego,
zamieszkała w Polsce lub za granicą lub cudzoziemiec zamieszkały na terenie Rzeczypospolitej Polskiej
pracujący twórczo w dziedzinie fotografii i uznający statut ZPAF - który ponadto:
wykazuje się udokumentowanym dorobkiem twórczym w zakresie fotografii lub sztuk pokrewnych,
posiada rekomendację dwóch członków rzeczywistych ZPAF,
uzyska akceptację Rady Artystycznej.
Szczegółowy tryb przyjmowania członków określa regulamin opracowany przez Radę Artystyczną
i zatwierdzony przez Zarząd Główny ZPAF.
Sergiusz to wg ciebie artysta jest ktoś kto ma conajmniej dwóch znajomych artystów?
bezsensu...
Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0