BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Widocznie slabo kontroluja proces pakowania. Ja odbieralem wszystko osobiscie i zawsze bylo ok. Dostepnosc trzeba sprawdzac, czasem 24h oznacza pare dni.
Ceny zalezy na co, ale czasem maja w porzadku. Poza tym daja chyba 7 dni na sprawdzenie sprzetu i ewentualna wymiane.
właśnie zastanawiam się nad zakupem u nich d40. jak u nich z gwarancją? jest polska?
naczytałem się w innym wątku o fotoit więc pytam
w e-cyfrowe kupowałem ostatnio kabel do lampy, odbiór osobisty, wszystko było ok. chociaż nie zwróciłem nawet uwagi czy mam gwarancję.
pozdrawiam
Paweł
Uważam, że atrakcyje w porównaniu z AleDrogo i handlarzami, którzy sztucznie zawyżają ceny sprzętu. Jak już we wcześniejszym poście ktoś napisał, często cena - sugeruje brak dostepności, przy próbie dowiadywania się kiedy będzie sprzęt dostępny, odp. proszę się dowiadywać - nie jest satysfakcjonująca.
Póki co widzę same pozytywne opinie o e-Cyfrowe.
| mój sprzęt | galeria plfoto | galeria www |
a przy zakupie przez internet dodatkowo kupujących wspiera prawo, dając nam 10 dni na możliwość rezygnacji z zakupu.
A w temacie - kupiłem w e-cyfrowe S5 IS, później kilka akcesoriów do niego. Za każdym razem wszystko było ok, pan z drugiej strony słuchawki wybitnie cierpliwy i uprzejmy![]()
drogi moderatorze - nie chcę, abyś poprzez własną interpretację literówki oceniał mój stosunek do czytających jak i określał moje lenistwo.
Jeżeli chodzi o wspomniany szacunek to proponuję ostrożność w wyrażaniu opinii na temat innych użytkowników.
p.s.
Szkoda czasu na dalsze przepychanki, wracajmy do tematu.
Niestety - taki mój "zawód" na tym forum - interpretowanie wypowiedzi użytkowników. Vide mój podpis pod nickiem.
Oprócz tego personalnie taki właśnie jestem - jak uważam że okazujesz lenistwo i brak szacunku to piszę o tym wprost, nie kryję się ze swoja opinią o kimś. Niezależnie od "zawodu" i czy tego chcesz czy nie.
A ja nadal proponuję okazywanie szacunku innym użytkownikom zanim naprawdę uznam że masz głęboko gdzieś forum i użytkowników. Napsianie D40 na forum Canona to po prostu lenistwo i żadne tłumaczenie tego nie zmieni.Jeżeli chodzi o wspomniany szacunek to proponuję ostrożność w wyrażaniu opinii na temat innych użytkowników.
Nie, nie szkoda... przynajmniej pokazujesz jaki jesteśp.s.
Szkoda czasu na dalsze przepychanki, wracajmy do tematu..
Jeśli się nie podoba to najpierw polecam trzeci link z mojego podpisu a następnie trzeci punkt Zasad Porządkowych Regulaminu.