Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: e-cyfrowe, najlepsze?

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Camaxtli85 Zobacz posta
    Już mogę potwierdzić, firma odesłała tym razem poprawny obiektyw, poprawny zestaw, jako drobną gratyfikację wsadziła kartę SD 4GB HD, ale nie zmienia to faktu, że poślizg czasowy był i w sumie szanująca się firma powinna zadbać by takich perturbacji nie było w przyszłości. Nie żałuję zakupu, bo teraz będę miał czym się szkolić, jednak mała zadra zostaje...
    Wiesz, błędy się zawsze zdarzają, to normalne nawet w szanującej się firmie. Cieszy natomiast to, w jaki sposób sklep w takich wypadkach reaguje. Nie próbuje wykręcić się sianem, tylko stara się jak najszybciej rozwiązać problem. To nastraja optymistycznie.

Pozdrawiam!
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Początki nałogu

Domyślnie

Widocznie slabo kontroluja proces pakowania. Ja odbieralem wszystko osobiscie i zawsze bylo ok. Dostepnosc trzeba sprawdzac, czasem 24h oznacza pare dni.
    Ceny zalezy na co, ale czasem maja w porzadku. Poza tym daja chyba 7 dni na sprawdzenie sprzetu i ewentualna wymiane.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

właśnie zastanawiam się nad zakupem u nich d40. jak u nich z gwarancją? jest polska?

naczytałem się w innym wątku o fotoit więc pytam
    w e-cyfrowe kupowałem ostatnio kabel do lampy, odbiór osobisty, wszystko było ok. chociaż nie zwróciłem nawet uwagi czy mam gwarancję.

pozdrawiam
    Paweł

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Zobacz posta
    właśnie zastanawiam się nad zakupem u nich d40. jak u nich z gwarancją? jest polska?
    To może spytaj na forum Nikona? Nikon ma model D40, Canon nie ma .

Coś już napisał Awatar koyot77
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Ceny atrakcyjne w e-cyfrowe ???
    Chyba żartujesz, albo nie korzystasz z wyszukiwarek skapiec i ceneo.
    Wg moich obserwacji, w większości przypadków ceny tego sklepu bardzo znacznie przekraczają poziom średni.
    Uważam, że atrakcyje w porównaniu z AleDrogo i handlarzami, którzy sztucznie zawyżają ceny sprzętu. Jak już we wcześniejszym poście ktoś napisał, często cena - sugeruje brak dostepności, przy próbie dowiadywania się kiedy będzie sprzęt dostępny, odp. proszę się dowiadywać - nie jest satysfakcjonująca.

Póki co widzę same pozytywne opinie o e-Cyfrowe.

Awatar betuel
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fotos Zobacz posta
    Poza tym daja chyba 7 dni na sprawdzenie sprzetu i ewentualna wymiane
    a przy zakupie przez internet dodatkowo kupujących wspiera prawo, dając nam 10 dni na możliwość rezygnacji z zakupu.

A w temacie - kupiłem w e-cyfrowe S5 IS, później kilka akcesoriów do niego. Za każdym razem wszystko było ok, pan z drugiej strony słuchawki wybitnie cierpliwy i uprzejmy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    To może spytaj na forum Nikona? Nikon ma model D40, Canon nie ma .
    wiadomo o co chodzi. i było późno.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

wiadomo o co chodzi. i było późno.
    To nie usprawiedliwia lenistwa. Miej szacunek dla czytających a nie 'domyślajcie się o co mi chodzi' . EOT.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    To nie usprawiedliwia lenistwa. Miej szacunek dla czytających a nie 'domyślajcie się o co mi chodzi' . EOT.
    drogi moderatorze - nie chcę, abyś poprzez własną interpretację literówki oceniał mój stosunek do czytających jak i określał moje lenistwo.
    Jeżeli chodzi o wspomniany szacunek to proponuję ostrożność w wyrażaniu opinii na temat innych użytkowników.

p.s.
    Szkoda czasu na dalsze przepychanki, wracajmy do tematu.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

drogi moderatorze - nie chcę, abyś poprzez własną interpretację literówki oceniał mój stosunek do czytających jak i określał moje lenistwo.
    Niestety - taki mój "zawód" na tym forum - interpretowanie wypowiedzi użytkowników. Vide mój podpis pod nickiem.
    Oprócz tego personalnie taki właśnie jestem - jak uważam że okazujesz lenistwo i brak szacunku to piszę o tym wprost, nie kryję się ze swoja opinią o kimś. Niezależnie od "zawodu" i czy tego chcesz czy nie .

Jeżeli chodzi o wspomniany szacunek to proponuję ostrożność w wyrażaniu opinii na temat innych użytkowników.
    A ja nadal proponuję okazywanie szacunku innym użytkownikom zanim naprawdę uznam że masz głęboko gdzieś forum i użytkowników. Napsianie D40 na forum Canona to po prostu lenistwo i żadne tłumaczenie tego nie zmieni.

p.s.
    Szkoda czasu na dalsze przepychanki, wracajmy do tematu.
    Nie, nie szkoda... przynajmniej pokazujesz jaki jesteś .

Jeśli się nie podoba to najpierw polecam trzeci link z mojego podpisu a następnie trzeci punkt Zasad Porządkowych Regulaminu.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów