Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: e-cyfrowe, najlepsze?

Mieszany widok

Camaxtli85
    Guest

Domyślnie e-cyfrowe, najlepsze?

Witam!
    Piszę trochę na świeżo, najpierw chciałem zapytać, czy ktoś z Was miał doświadczenie ze sklepem e-cyfrowe.pl , sklep reklamuje się jako jeden z najlepszych w sieci, partneruje mu merlin, a poza tym wiele wyróżnień w konkursach.
    Ja zamawiałem w nim 1000d + 18-55 IS, cena całkiem dobra, renoma jest, więc się długo nie zastanawiałem nad zakupem, ale... Przysłali sprzęt w zdekompletowanym pudełku po zestawie double KIT i nie miałbym już nic przeciwko gdyby przesyłka zawierała co trzeba, lecz w opakowaniu był obiektyw 18-55, ale bez stabilizacji, co w efekcie mnie kosztowało 400zł straty, zszarganą opinię i trochę nerwów. Sprzęt do nich właśnie wraca, nie wiem jak się to zakończy, dam znać na forum zresztą.
    Pozdrawiam

Bywalec
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

dlatego zawsze przy odbiorze paczki trzeba sprawdzic zawartosc. Bo pozniej sa problemy z reklamacja bo sklep tak naprawde nie wie czy klient go robi w balona czy sam sie pomylil wysylajac co nie trzeba.
    Canon 450D + 18-55 IS + 55-250 IS, Sandisk SDHC EXTREME III 4GB

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja swego czasu zamawiałem 300D w e-cyfrowe. W sumie wszystko było w porządku, poza płytką z oprogramowaniem, która nie była oryginalna tylko jakiś nagrany na szybko noname.
    Chociaż teraz, gdy się przypatruje tej 300 to zastanawiam się, czy nie jest jakiś ponaprawowy, bo na śrubkach są ślady rozkręcania, a wtedy jego cena była bardzo atrakcyjna mimo, że to black edition z obiektywem 18-55 II .
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Coś już napisał Awatar koyot77
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Jeśli chodzi o ceny e-Cyfrowe są bardzo atrakcyjne, zarówno na AleDrogo jak i w samym sklepie internetowym. Sam jestem ciekaw opini o tym sklepie. Wstrzymam się chwilowo od zakupu.

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koyot77 Zobacz posta
    Jeśli chodzi o ceny e-Cyfrowe są bardzo atrakcyjne, zarówno na AleDrogo jak i w samym sklepie internetowym. Sam jestem ciekaw opini o tym sklepie. Wstrzymam się chwilowo od zakupu.

Ceny atrakcyjne w e-cyfrowe ???
    Chyba żartujesz, albo nie korzystasz z wyszukiwarek skapiec i ceneo.
    Wg moich obserwacji, w większości przypadków ceny tego sklepu bardzo znacznie przekraczają poziom średni.
    Kupowałem tam tylko jakieś filtry, więc nie mogę ocenić poziomu obsługi, ale ceny mają wysokie.
    Przykładowo 1000D w FotoPlanet kosztuje 1098PLN, a w e-cyfrowe 1239PLN.
    Pozdrówka
    Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 02-11-2008 o 13:46
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Coś już napisał Awatar majcz
    Miasto
    zaścianek na Mazurach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Ceny sprzętu foto w sklepach internetowych podawane w skąpcu są nieaktualne albo wyssane z palca. Przekonałem się o tym próbując kupić obiektyw C 400/5,6. W pięciu pierwszych sklepach z listy skąpca gdzie były najatrakcyjniejsze ceny obiektyw był niedostępny chociaż był podawany w ofercie tych sklepów, dostępność obiektywu była na bliżej nieokreślony czas, a cena z najbliższej dostawy miała zależeć od kursu złotego .
    Ostatnio edytowane przez majcz ; 02-11-2008 o 14:50
    Źle się czuję jak sobie nie popstrykam www.stasiaczek.blogspot.com
    ---------------------------------------------
    Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez majcz Zobacz posta
    Ceny sprzętu foto w sklepach internetowych podawane w skąpcu są nieaktualne albo wyssane z palca. Przekonałem się o tym próbując kupić obiektyw C 400/5,6. W pięciu pierwszych sklepach z listy skąpca gdzie były najatrakcyjniejsze ceny obiektyw był niedostępny chociaż był podawany w ofercie tych sklepów, dostępność obiektywu była na bliżej nieokreślony czas, a cena z najbliższej dostawy miała zależeć od kursu złotego .

Przed zakupem oprócz weryfikacji ceny i dostępności towaru, trzeba sprawdzić firmę, ile ma opinii i jakich. Sama cena nie czyni jeszcze wiosny.
    Wydawanie pieniędzy też wymaga pewnych starań.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Coś już napisał Awatar koyot77
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Ceny atrakcyjne w e-cyfrowe ???
    Wg moich obserwacji, w większości przypadków ceny tego sklepu bardzo znacznie przekraczają poziom średni.
    Uważam, że atrakcyje w porównaniu z AleDrogo i handlarzami, którzy sztucznie zawyżają ceny sprzętu. Jak już we wcześniejszym poście ktoś napisał, często cena - sugeruje brak dostepności, przy próbie dowiadywania się kiedy będzie sprzęt dostępny, odp. proszę się dowiadywać - nie jest satysfakcjonująca.

Póki co widzę same pozytywne opinie o e-Cyfrowe.

Dopiero zaczyna Awatar wieliczka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Kupowałem w tym sklepie kilka akcesoriów.Zawsze odbiór osobisty. Raz po zamówieniu filtra UV na miejscu otrzymałem model wyższy. Pan wydający produkty stwierdził, że nie może znaleźć zamówionego przeze mnie i ... dostałem slima. Jak tu nie być zadowolonym klientem.
    300V, 350D.

Camaxtli85
    Guest

Domyślnie

z mojej nagonki na e-cyfrowe wyszła nagonka na skąpca no nic, kto ma władzę, ten ją źle wykorzystuje
    co do sprawy, jutro ma przyjechać kurier i sprawa się wyjaśni...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów