Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 106

Wątek: [allgsm.pl] Almi Decor

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Nie potrzebnie w tytule zasugerowałeś nazwę sieci za którą ja nie przepadam. Co prawda znalazłem tam parę fajnych rzeczy niedostępnych gdzie indziej jak na przykład czarne firanki ale generalnie większość wszystkiego dalekie jest od mojego poczucia dobrego smaku. Nie mniej zdjęcie sygnowane jako 3 idealnie oddaje atmosferę tamtego miejsca stylizowanego na przełom XIX i XX wieku oczywiście w oczach hinduskich specjalistów od wzornictwa przemysłowego. To chyba właśnie z Indii pochodzi większość wyrobów znajdujących się w tej sieci.

Było utrzymać całą sesję w tym klimacie. I tu będę odrobinkę ironiczny ale na ostatnim zdjęciu modelka wygląda jak by siedziała na gwoździach a już na pierwszy rzut oka nie wygląda na fakira. Niby nawiązując do klimatu ale trochę gdzieś obok.

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Nie potrzebnie w tytule zasugerowałeś nazwę sieci za którą ja nie przepadam. Co prawda znalazłem tam parę fajnych rzeczy niedostępnych gdzie indziej jak na przykład czarne firanki ale generalnie większość wszystkiego dalekie jest od mojego poczucia dobrego smaku. Nie mniej zdjęcie sygnowane jako 3 idealnie oddaje atmosferę tamtego miejsca stylizowanego na przełom XIX i XX wieku oczywiście w oczach hinduskich specjalistów od wzornictwa przemysłowego. To chyba właśnie z Indii pochodzi większość wyrobów znajdujących się w tej sieci.

Było utrzymać całą sesję w tym klimacie. I tu będę odrobinkę ironiczny ale na ostatnim zdjęciu modelka wygląda jak by siedziała na gwoździach a już na pierwszy rzut oka nie wygląda na fakira. Niby nawiązując do klimatu ale trochę gdzieś obok.
    Wiesz Sergiusz sasugerowalem, bo pozwolili mi robic w swoim sklepie zdjecia. Nie komercyjna sesja wiec wydawalo mi sie w dobrym tonie, ze powiem gdzie.
    Dziekuje za komentarz ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomdz Zobacz posta
    Dla mnie 3 najfajniejsze. W 4 trochę nienaturalna poza, głównie za sprawą lewej ręki, widać, że modelka jest spięta, "walczy". Może gdyby dłoń nie była zawieszona w powietrzu...
    A, i wg. mnie brakuje lufki z papierosem + dymka.
    Racja...ręka leżąca na oparciu fotela i lufka z fajeczką...byłoby git...trzeba by tylko znaleźć jakieś podparcie dla głowy

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Adso, powiedz czy siedziałeś kiedyś w fotelu? Jak by ta Pani na zdjęciu usiadła tak jak siada większość ludzi to i podparcie pod głowę by się znalazło. A ona próbuje w fotelu tego co powinno się na otomanie.

Uzależniony

Domyślnie

Wydaje mi sie, a raczej zasugeruje, aby modelka byla bardziej swobodna na sesji. Jest dobrze ale brakuje nieco rozprezenia.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Sergiuszu...mam otomanę)) ale nie mam lufki))

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Zerknij na film i zasugeruj jakiś model... http://pl.youtube.com/watch?v=PyEwTM0n04c

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Mimo nienaturalnej pozycji ostatnie zdjęcia fajne. Szczególnie obróbka mi się podoba i to zjechanie lewej strony histogramu.

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

ja tak troszkę siedzę cicho ...bo nie widziałam Almi Decor w dotychczasowych zdjęciach...dopiero na ostatnim widać wykorzystanie wnętrza o pozycji to poprzednicy już napisali
    W ostatnim zdjęciu obróbka IMHO lepiej wyszła niż na przedostatnim tylko troszkę twarze jakby tak płasko powychodziły....widocznie taki był zamysł...
    Ostatnio edytowane przez Paenka ; 03-11-2008 o 22:48
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

5.

No i cos w kolorze:

6.

http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów