Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: [coca] Moje poczatki..

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coca Zobacz posta
    Hej Ewa to nie jest Gdanska ale Jantar i pierwsze obycia z lustrem
    No to bardzo dobrze Ci poszło, naprawdę. Ja się swojej lustrzanki bałam jak diabła jakiegoś i nie lubiłam. Zwłaszcza że "telewizorka" nie było, o czym się dowiedziałam dopiero po kupieniu
    co do ostrosci zdjecia z Wioletta nie wiem czemu ale w programie jak wyostrzam, ostrosc wydaje sie dobra, a pozniej jak ogladam zdjecie w przegladarce czy jak tutaj wrzucam to ostrosc siada;/;/;/ mysle czemu tak jest i czy przeostrzac zdjecia
    Nie pomogę Ci, ja technicznie to bardzo słaba jestem.
    Mam jeszcze jakies foty z sesji z Wioletta
    10.Taki tytul mi sie nasunal do tego foto - " Kto powiedzial, ze mozna tylko z pierscionkiem..."
    Co tam, że bez pierścionka! A kto powiedział, że może tylko facet???
    Brawo Wiola! Nie tylko urodziwa jesteś, ale i wiesz czego chcesz
    Tylko czy Ty będziesz miała dobre życie z Fotopstrykiem?

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Ja się swojej lustrzanki bałam jak diabła jakiegoś..
    ..czy ktoś mnie wzywał?

to nie jest Gdanska ale Jantar i pierwsze obycia z lustrem
    W takim razie naprawdę gratuluje efektów:wink: jesli miałbym porównywać 9 i 10 postawilbym na 9, ale chyba tylko ze wzgledu na kolory. W koncu jesli mamy "polską zlota jesień", to warto ja pokazać.

co do ostrosci zdjecia z Wioletta nie wiem czemu ale w programie jak wyostrzam, ostrosc wydaje sie dobra, a pozniej jak ogladam zdjecie w przegladarce czy jak tutaj wrzucam to ostrosc siada;/;/;/ mysle czemu tak jest i czy przeostrzac zdjecia
    Jeśli wrzucasz zdjęcia tutaj, to musisz je uprzednio zmniejszyć. Po zmniejszeniu ostrość zdjęcia "siada" to normalne. Zazwyczaj sie wtedy robi tak, że po zmniejszeniu lekko sie je jeszcze wyostrza (ale dopiero po zmniejszeniu, nigdy przed) Wtedy powinno być dobrze.
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Co tam, że bez pierścionka! A kto powiedział, że może tylko facet???
    Brawo Wiola! Nie tylko urodziwa jesteś, ale i wiesz czego chcesz
    Tylko czy Ty będziesz miała dobre życie z Fotopstrykiem?
    hmm ale to tylko tytul foty Wioletta to tylko moja kolezanka

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta

Jeśli wrzucasz zdjęcia tutaj, to musisz je uprzednio zmniejszyć. Po zmniejszeniu ostrość zdjęcia "siada" to normalne. Zazwyczaj sie wtedy robi tak, że po zmniejszeniu lekko sie je jeszcze wyostrza (ale dopiero po zmniejszeniu, nigdy przed) Wtedy powinno być dobrze.
    Slider wyostrzam po zmniejszeniu itp takie podstawy wiem jak robic tylko dziwi mnie, ze po zmniejszeniu i wyostrzeniu w programie foto wyglada dobrze a jak zapisze na dysk i otworze w przegladarce to ostrosci brakuje troche;/;/
    50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratow

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Slider wyostrzam po zmniejszeniu itp takie podstawy wiem jak robic
    Tak, tylko nie dalo się wyczytać, czy dokladnie tak bylo, wiec napisalem dla pewnosci:wink: Skoro w programie graficznym jest ostre, a w przegladarce zdjęcie tego samego rozmiaru jest nieostre, to już nie wiem:-)
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów