Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: [Arashi] Moja przygoda z fotografią

Dopiero zaczyna Awatar Arashi
    Miasto
    Röttenbach

Domyślnie [Arashi] Moja przygoda z fotografią

Dla wszystkich którzy mi pomagają w wyborze nowego aparatu pokazuje co i jak fotografuje. Wiem że jestem niedoskonała w tym co robię ale lubię to, i chce być lepsza, wiec proszę o łagodny wymiar kary

1. stadnina koni Gdynia :

2. różyczka

3. i znów kwiatki

5. Niedźwiedź

6. Moje dziewczyny

Przygodę z fotografią tak naprawdę dopiero zaczynam

Pozdrawiam
    Justyna
    EOS 550D + 18-135IS signature sponsored by Slider

Jeśli skupisz się na tym co złe, zabraknie miejsca na to co dobre ...

007bartosz
    Guest

Domyślnie

Będzie wyrozumiale, bo...nie ma się do czego aż tak bardzo przyczepiać Zresztą wszyscy się uczymy A tak serio to 5. i 6. super, tylko jak dla mnie trochę te ramki psują ogólne wrażenie Wiem, że czasem dodają uroku, ale czasem też odwracają uwagę jak na zdjęciu nr 3. No i prawie na każdym zdjęciu inny podpis.. To są moje subiektywne odczucia, więc się nie zraź i wrzuć więcej fotek takich jak 5. i 6.

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Różyczka jakby wyprana z kolorów.

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Dla mnie tylko niedzwiedz ciekawy, ale wg mnie powinienes unikac centralnych kadrow.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Dla mnie tylko niedzwiedz ciekawy, ale wg mnie powinienes unikac centralnych kadrow.
    BTW.[ARASHI] Jak wynika z podpisu to koleżanka.Zgoda co do niedżwiedzia i kadrów.Pozdrawiam.

Miasto
    Röttenbach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 007bartosz Zobacz posta
    Będzie wyrozumiale, bo...nie ma się do czego aż tak bardzo przyczepiać Zresztą wszyscy się uczymy A tak serio to 5. i 6. super, tylko jak dla mnie trochę te ramki psują ogólne wrażenie Wiem, że czasem dodają uroku, ale czasem też odwracają uwagę jak na zdjęciu nr 3. No i prawie na każdym zdjęciu inny podpis.. To są moje subiektywne odczucia, więc się nie zraź i wrzuć więcej fotek takich jak 5. i 6.
    Na każdym inny podpis bo każde z innej pory Jedne robione w lato, inne wiosną a jeszcze inne zimą
    Ramki są ponieważ zdjęcia te wrzucam na inne fora nie do oceny a jedynie by pokazać innym co widziałam, jak widziałam i jak to sfotografowałam

Nie obrażam i nie zrażam się nawet za to jak ktoś napisze że mu się nie podoba, bo wszak : "o gustach się nie dyskutuje" ja tak widzę świat, i tak go przedstawiam, a że nie doskonale, "jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził" - dopiero się uczę "dogadzać" ...

Dzięki za dobre słowo

Janmar dokładnie tak - koleżanka ;-)

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Arashi, nawiązując do twojej wypowiedzi: jeśli dokładnie wiesz, co chcesz osiągnąć, i to osiągasz, to ok. Bo często jest tak, że nie wiesz, co chcesz osiągnąć (czytaj się nie wie, co się chce... ).
    Nie chodzi o to, żeby każdemu dogodzić, bo przecież różne rzeczy się różnym ludziom podobają Gdyby tak nie było, wszyscy jeździli by jednym modelem samochodu i chodzili tak samo ubrani (ok, nie wysiliłem się szukając przykładów).
    Pozdrawiam

Miasto
    Röttenbach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aleks Zobacz posta
    Arashi, nawiązując do twojej wypowiedzi: jeśli dokładnie wiesz, co chcesz osiągnąć, i to osiągasz, to ok. Bo często jest tak, że nie wiesz, co chcesz osiągnąć (czytaj się nie wie, co się chce... ).
    Nie chodzi o to, żeby każdemu dogodzić, bo przecież różne rzeczy się różnym ludziom podobają Gdyby tak nie było, wszyscy jeździli by jednym modelem samochodu i chodzili tak samo ubrani (ok, nie wysiliłem się szukając przykładów).
    Pozdrawiam

Aleks wiem co chcę osiągnąć w swoich zdjęciach - chcę pokazać to co mnie : zachwyca, bawi, zastanawia, to co kocham tak jak Ja to widzę/czuję - jeśli bym napisała że to zawsze osiągam to bym skłamała tak nie jest /i dzięki ci Panie za cyfrówki bo na kliszach bym już zbankrutowała / uczę się, dużo czytam, słucham tego co mówią mądrzejsi tylko że nie zawsze biorę do końca do siebie, dlaczego ? Bo każdy ma swój styl fotografowania, np. Pan X lubi kadr centralnie i taki najbardziej "czuje" a inny lubi kadr z boku, z góry czy z dołu i takie zdjęcia do niego "przemawiają to nie oznacza ze całkowicie ignoruje rady - nie absolutnie! - po prostu czasem biorę sobie na nie "poprawkę" Grunt to się nie pozabijać

Pozdrawiam
    Justyna

Miasto
    Röttenbach

Domyślnie Gucio

1. /aparat: s5 is/

---------------------------------------------------------

/CANON 450D + 55-250IS/

1.Patrz mi w oczy jak do mnie mówisz ...

2. Z niedowierzaniem stwierdzam że to JA ...

Ostatnio edytowane przez Arashi ; 25-10-2008 o 22:22

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Z dwóch ostatnich wybierz jedno bo prawie identyczne ujęcia. Zdecydowanie radzę zostawić pierwsze a wyrzucić drugie już na etapie selekcji zdjęć (ciachnięty kawałek ucha).

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów