a po co?Zamieszczone przez Vitez
przeciez ta bateria starcza chyba na 3 lata!!! chcesz ja przez 6 lat uzywac, to sie sama rozladuje szybciej...
a po co?Zamieszczone przez Vitez
przeciez ta bateria starcza chyba na 3 lata!!! chcesz ja przez 6 lat uzywac, to sie sama rozladuje szybciej...
Zaleznie czy chcesz ustawic "pierwsze zdjecie za godzine, nastepne co 10 minut" czy "pierwsze zdjecie o dwudziestej, nastepne co dziesiec minut".Zamieszczone przez Vitez
Ja preferuje to drugie.![]()
Sprawdzalem tylko czy sie da to w miare wygodnie wylaczac. Od tego jednego sprawdzenia juz jej nie wyciagam, bo ani nie ma sensu ani nie mam gdzie ja bezpiecznie przechowywac (jeszcze koty za zabawke wezma jak by wypadla z torby...) .Zamieszczone przez Jac
A to rozumiem... w sumie szkoda ze oryginalny Canonowy nie ma takiej zegarkowej opcji - rzeczywiscie wygodniejsze 8)Zamieszczone przez RadiB
Coś wątek zamarł...
Jakieś problemy natury technicznej? Jakieś problemy? Śmierć naturalna wątku?
Co słychac w sprawie tego sterownika? Jakieś postępy?
Michał vel Herbie
-= Dużo czytam, mało pisze =-
Mój CANON jeszcze daleeeeeeko...Ale będzie na pewno :grin:
Witam..
4 gotowe egzemplarze są aktualnie w testach bojowych, problemy wystpują naturalnie z obudowami ;-), i jakieś pierdoły w oprogramowniu - na bieżąco beta testerzy informują i poprawia się,
Jak testy będą ukończone to oczywiście poinformuję na forum - myślę że po długim weekendzie dam znać..
Pozdrawiam
Artur Starz
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
czlowieku nie wysylaj tego do zadnej gazety - dopracuj obudowe i nieoczekiwane problemy, zatrudnij jakiegos emeryta bez parkinsona/alzheimera i trzep kase![]()
Uuuu.. odświeżę wątek bo jestem ciekaw co słychać z tym sterownikiem.![]()
Witam,
ciekaw jestem własnego wykonania projektu, czy jest możliwe udostępnienie materiałów, czy projekt umarł śmiercią naturalną? Może reaktywacja?
Pozdrawiam
brak czasu.. ale poszperam na kopiach to może płytkę w protelu znajdę i wsad do procesora.. jak kogoś zainteresuje to wrzucę na www.. prototyp działa bez zarzutu..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
jestem zainteresowany i zamierzam wykonać
ostatnio bardziej zainteresowałem się elektroniką i programowaniem dlatego będę wdzięczny za możliwość otrzymania powyższych (byłbym ciekaw kodu w celu nauki i schematu również wyłącznie w tym celu)
Gratuluje!