Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1086

Wątek: Canon 50D - już oficjalnie

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToSemJa Zobacz posta
    Ceny mnie rozbrajają - ja dałem 3699, z gripem i kurierem wyszło mi 4288zł
    Ale dla jasności, sprzęt pochodzi z dystrybucji europejskiej, konkretnie z niemiec, wszystkie papiery niemieckie - gdzie bym nie dzwonił to słyszałem jedno i to samo: "niestety nie jest to sprzęt z dystrubucji na Polskę, podobno mamy taki dostać w połowie października jednak wie Pan jak to jest z Canonem, raczej spodziewałbym się początku albo połowy listopada"... tym samym kupiłem sprzęta w FotoIt, śmiga jak marzenie a gwarancja jest i tak na europę wtym polskę :P
    Co to za herezje ? ja mam z polskiej dystrybucji a kupiłem w Fotopanoramie w Krakowie 7 października.

A z tą gwarancją europejską różnie bywa jak przychodzi co do czego.
    Nie nam szczegółów, ale zasłyszałem w sklepie, że na europejskiej po 3 naprawie nie dają nowego sprzętu.
    Nie wiem ile w tym prawdy, bo tylko słyszałem rozmowę sprzedawcy z klientem, poza tym mnie to nie dotyczy więc nie zgłębiałem tematu.
    Canon 50D + dodatki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yoshitaka Zobacz posta
    Co to za herezje ? ja mam z polskiej dystrybucji a kupiłem w Fotopanoramie w Krakowie 7 października.

Nie nam szczegółów, ale zasłyszałem w sklepie, że na europejskiej po 3 naprawie nie dają nowego sprzętu.
    Nie wiem ile w tym prawdy, bo tylko słyszałem rozmowę sprzedawcy z klientem, poza tym mnie to nie dotyczy więc nie zgłębiałem tematu.
    Nie wiem co za herezje, takimi informacjami mnie uraczono gdzie bym nie dzwonił :P Tak czy owak, nie ważne skąd, ważne żeby działał jak trza
    C 50D + C 10-22+ C 50 f1.8+ T 24-75 f2.8 + S 70-300+ C 580 EX II

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

7 października i jeszcze pewnie zapłaciłeś 3699 Kupuję w tym miejscu dużo i bardzo Panów (w tym sympatyczną Panią) lubię, ale jak trzeba pohandlować, to każdy ma swoją wersję wydarzeń (w tym przypadku dot. gwarancji). Mam swoją 50 i z dystrybucji europejskiej, w cenie daleko niższej od pierwszych puszek jakie otrzymali z Canona ;-)
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panuna Zobacz posta
    7 października i jeszcze pewnie zapłaciłeś 3699 Kupuję w tym miejscu dużo i bardzo Panów (w tym sympatyczną Panią) lubię, ale jak trzeba pohandlować, to każdy ma swoją wersję wydarzeń (w tym przypadku dot. gwarancji). Mam swoją 50 i z dystrybucji europejskiej, w cenie daleko niższej od pierwszych puszek jakie otrzymali z Canona ;-)
    Za darmo dać nie chcieli więc położyłem diengi na ladzie.
    Co oznacza cena daleko niższa? 2000PLN?
    Canon 50D + dodatki

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Za darmo dać nie chcieli więc położyłem diengi na ladzie.
    Co oznacza cena daleko niższa? 2000PLN?
    taaa 1200PLN pisząc daleko niższa nie miałem na myśli 50PLN
    Z racji ilości zakupów chciałem puchę kupić u nich, ale pierwsze sztuki wystawili po 3980 PLN, co uznałem za lekką przesadę w stosunku do cen sprzętu ściąganego z UE;-)
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Posiadaczom polecam nowy firmware:

http://web.canon.jp/imaging/eosd/fir.../firmware.html

Uprawnienia umieszczania postów