Będe śledził wątek, w ten weekend nie dam rady, ale na kolejne spotkanie postaram się wpaść (może coś bardziej centralnie, street w Katosach?, Sosnowiec) Udanego sobotniego focenia życzę
PS. wczoraj w nocy w prognozie zapowiadali ładną pogodnę![]()
Będe śledził wątek, w ten weekend nie dam rady, ale na kolejne spotkanie postaram się wpaść (może coś bardziej centralnie, street w Katosach?, Sosnowiec) Udanego sobotniego focenia życzę
PS. wczoraj w nocy w prognozie zapowiadali ładną pogodnę![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Data: 18.10.2008.
Godzina: 10:00
Miejsce spotkania: Myslowice, parking przed Realem
Cel: Szopienice- fabryka, czy cos..
Lista:
1. Modzel
2. Kubak82
3. adisb
z przykroscia musze zrezygnowac z jutrzejszego plenerku :-( .. powody rodzinne - szkoda bo pogoda zapowiada sie rewelacyjna :-| .. udanych fot
ps. Michal, mam dla Ciebie te zdjecia z CLO ale w tym ukladzie dam Ci je pod koniec miesiaca, razem z 25-105.. pozdr.
ps. jesli lubiecie plenery z aparatem - nie żencie sie![]()
![]()
No coz.. zaczyna sie robic jak zwykle u nas, czyli cos sie zaczyna dziac:>
Kuba ma zone (trudno.. nie kazdy jest doskonaly;P ), ja niestety musze dzisiaj rozebrac sprzeglo w moim czolgu, bo od wczoraj dochodza z niego dziwne odglosy.. jesli uda mi sie poskladac dzisiaj do kupy to oczywiscie jutro jestem chetny. Chociaz jesli mam byc tylko ja i adisb, to mysle ze spokojnie mozemy sie umowic w jaworznie i cos tutaj pokombinowac.. adi- co ty na to? RNz wogole umarl chyba..
nie macie wrazenia ze z nami sie umowic, to gorzej niz wojna?![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...