JESLI nie bede dlubal w czolgu, to 18 mi tez pasuje jak najbardziej.. 19 tez![]()
JESLI nie bede dlubal w czolgu, to 18 mi tez pasuje jak najbardziej.. 19 tez![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Dziewczyny sobota idzie... jak sytuacja u was? :>
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
No dobra.. to moze jakies konkrety..
Data: 18.10.2008.
Godzina: 10:00
Miejsce spotkania: Myslowice, parking przed Realem
Cel: Szopienice- fabryka, czy cos..
Lista:
1. Modzel
Pasuje?
jak nie, to dawac propozycje! Mam chcice w sumie, wiec jak tylko nie bedzie jakos specjalnie padac to jestem![]()
Nie wiem jak dziewczyny, ale u mnie bez zmian. Ten weekend mi pasuje :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Ja również chętnie dołącze do waszej ekipy.
Będe śledził wątek, w ten weekend nie dam rady, ale na kolejne spotkanie postaram się wpaść (może coś bardziej centralnie, street w Katosach?, Sosnowiec) Udanego sobotniego focenia życzę
PS. wczoraj w nocy w prognozie zapowiadali ładną pogodnę![]()
Data: 18.10.2008.
Godzina: 10:00
Miejsce spotkania: Myslowice, parking przed Realem
Cel: Szopienice- fabryka, czy cos..
Lista:
1. Modzel
2. Kubak82
3. adisb