Pokaż wyniki od 1 do 10 z 213

Wątek: Oslony przeciwsloneczne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzery Zobacz posta
    Jago

Wszystko jest ok. Pierwsza cytowana wypowiedź jest moja.
    Zgadza się, cóż zmęczenie daje o sobie znać. Za zaistniałe "zamieszanie" najmocniej przepraszam.
    EOS + Speedlite

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Zgadza się, cóż zmęczenie daje o sobie znać. Za zaistniałe "zamieszanie" najmocniej przepraszam.

Spokojnie.....Oddaj się w objęcia Morfeusza.....:wink:

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Materiał którym wyłożone jest wnętrze oryginalnej osłony spełnia konkretne zadanie. Ma on za zadanie wytłumienie odbić promieni świetlnych wpadających do wnętrza osłony i mogących powodować powstawanie blików czy rozbłysków. Swoją drogą używając oryginalnych osłon które wyłożone były w/w materiałem nigdy nie zauważyłem aby w jakikolwiek sposób ów materiał się "sypał".
    W mojej oryginalnej też nic się nie sypie - tkaninka ta ma jednak właściwości statyczne, tzn przyciąga drobinki jasnego kurzu. No i muszę ją co jakiś czas "trzepnąć" i jest OK.
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 06-10-2008 o 22:07 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Coś już napisał Awatar Carine

Domyślnie

kupiłam ostatnio osłone przeciwsłoneczną tulipan do kita.Niestety nie doczytałam,że osłona mocowana jest na pierścieniu filtra za pomocą śrubki blokującej.Muszę więc kupić filtr,ale czy ktoś wie jaki to ma być? :neutral: jak trzeba pokażę zdj tej osłony
    Ostatnio edytowane przez Carine ; 19-01-2010 o 13:04

Uprawnienia umieszczania postów