Niebawem zakupię w EuroAgd lampę błyskową i stałkę - mam nadzieję, że w odróżnieniu od Portala dostanę należytą gwarancję. Sądzę, że EuroAgd nie powinna dawać żadnej "lewizny". A wracając do linku podanego przez XGrzesX widać z jego lektury, że jeśli chodzi o Canona, to na polskim rynku panuje "wolna amerykanka" - kupić tanio za granicą a u nas dobrze sprzedać. A z gwarancją to już jakoś będzie. Widać coś z dystrybucją Canona w Polsce jest nie tak. Szkoda, że japończycy nie kontrolują w należyty sposób swojego oddziału regionalnego Canon Polska - a szkoda. Przydałoby się warszawskiej centrali przypomnieć podstawowe zasady marketingu - bycie przedstawicielem na kraj do czegoś w końcu zobowiązuje. A jaką gwarancję otrzymałem przy zakupie, to dam znać. Pozdrawiam.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
[QUOTE=Jago;538080]Niebawem zakupię w EuroAgd lampę błyskową i stałkę - mam nadzieję, że w odróżnieniu od Portala dostanę należytą gwarancję. Sądzę, że EuroAgd nie powinna dawać żadnej "lewizny". A wracając do linku podanego przez XGrzesX widać z jego lektury, że jeśli chodzi o Canona, to na polskim rynku panuje "wolna amerykanka" - kupić tanio za granicą a u nas dobrze sprzedać. A z gwarancją to już jakoś będzie. Widać coś z dystrybucją Canona w Polsce jest nie tak. Szkoda, że japończycy nie kontrolują w należyty sposób swojego oddziału regionalnego Canon Polska - duży błąd. Przydałoby się warszawskiej centrali przypomnieć podstawowe zasady marketingu - bycie przedstawicielem na kraj do czegoś w końcu zobowiązuje. A jaką gwarancję otrzymałem przy zakupie, to dam znać. Pozdrawiam.