Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Gwarancja Canona

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Najlepiej zadzwonic na zytnia i zapytac.

Bywalec
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

dodzwonic sie tam ciezko ale napisalem emaila z zapytaniem - jak otrzymam odpowiedz napewno napisze tutaj. Mysle ze tam tez to honuruja gdyz pytalem w fotojoker gdzie jests erwis i powiedzieli ze tylko na zytnia wysylac
    Ostatnio edytowane przez Portal ; 03-10-2008 o 20:11

Domyślnie

Ja miałem taką samą gwarancję jak wyżej tylko aparat był kupiony w UK i nie było pieczątki sklepu (pewnie tam to już przeżytek). Na żytniej" nie przyjęli mi sprzętu i musiałem wysłać do Anglii. Jestem już 2 miesiące bez sprzętu (!). Ten nasz serwis nie sprawił na mnie dobrego wrażenia.

ecod
    Guest

Domyślnie

dostałem wczoraj swoja 50teczke, nowa i na karcie gw. jest wielka pieczątka "USA only", kupowałem w polskim sklepie. co powinienem zrobić? czy ta gw. będzie uznana w polskim serwisie?

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ecod Zobacz posta
    dostałem wczoraj swoja 50teczke, nowa i na karcie gw. jest wielka pieczątka "USA only", kupowałem w polskim sklepie. co powinienem zrobić? czy ta gw. będzie uznana w polskim serwisie?
    Pomyśl trochę. Skoro na karcie gwarancyjnej jest adnotacja iż gwarancja obowiązuje tylko na terytorium USA to na jakiej podstawie Polski serwis miałby podjąć się ewentualnej naprawy?
    EOS + Speedlite

ecod
    Guest

Domyślnie

trochę źle napisałem, są dwie strony spięte jedna z tą pieczątka druga bez, dlatego wątpliwości

Bywalec
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

powiedcie jak z odpisywaniem na emaile serwisu na zytniej - odpisuja szybka , dlugo czy wcale ?

Krzys_ek
    Guest

Domyślnie USA only

Cytat Zamieszczone przez ecod Zobacz posta
    Witam, jest to bardzo dziwne poniewaz gdy na karcie gwarancyjnej jest napisane "USA only" to dany towar wogole nie powienien byc sprzedawany na rynku europejskim poniewaz dany towar pochodzi ze stanow i sprzedaz na rynku europejskim to chyba zlamanie prawa. Tak mozna przypuszczac.

Ale na takie pytania to ktos inny juz zna odpowiedzi
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Portal Zobacz posta
    ja dostalem z logo
    m & j
    Photographic Producs

M&J Photo_video Sp. z o.o.
    ul. Krzywickiego 34
    02-078 Warszawa

ze strony www tej firmy :

M&J Photo-Video Sp. z o.o. to Największy Oficjalny Dystrybutor produktów Canon w Polsce, oficjalny dystrybutor Nikon, Sony, Olympus, Panasonic.
    Nasza firma istnieje od 1998 roku. W tym czasie prowadzilismy 2 niezależne działalności sprzedaży.

Jedna to sprzedaż hurtowa do ponad 400 sklepów i hurtowni na terenie całego kraju, a druga to prowadzenie własnej działalności handlowo-detalicznej.

W obecnej chwili posiadamy w naszej ofercie najwyższej klasy produkty renomowanych firm branży foto, takich jak:

Nikon, Sony, Olympus, HP, Panasonic i Pentax.
    oraz:
    Bilora, Fuji, Hama, Kingston, Kodak, Manfrotto, Optisan, Pretec, SanDisk, oraz Tiffen.
    W/w karta jest uwzgledniana tylko i wylacznie na rynku polskim.
    Z tego co sie orientuje to canon w kazdym zestawie daje gwarancje europejska a czemu mozna zakupic sprzet z taka karta....
    Dziwne a wrecz bardzo dziwne....
    Ostatnio edytowane przez Krzys_ek ; 05-10-2008 o 00:01 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

a tak sie zastanwiam co do tej mojej gwarancji a europoejskim parwem co do 2 lat gwarancji. Na tej mojej nie ma warunkow gwarancji a skoro nie ma to obowiazuja chyba warunki standardowe wedlug istniejacego parawa - moze kiedys latwiej bedzie mozna dochodzic od sklepu 2 lat gwarancji ale to chyba tylko moje gdybanie, ale chyba cos w tym jest
    Bo chyba na oryginalnej karcie canon sa warunki gwarancji i chyba cos wspomnianego jest o 1 roku - czy tak ?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów