Zajrzyj tutaj http://canon-board.info/showthread.php?t=32682
Zajrzyj tutaj http://canon-board.info/showthread.php?t=32682
Najlepiej zadzwonic na zytnia i zapytac.
dodzwonic sie tam ciezko ale napisalem emaila z zapytaniem - jak otrzymam odpowiedz napewno napisze tutaj. Mysle ze tam tez to honuruja gdyz pytalem w fotojoker gdzie jests erwis i powiedzieli ze tylko na zytnia wysylac
Ostatnio edytowane przez Portal ; 03-10-2008 o 20:11
Ja miałem taką samą gwarancję jak wyżej tylko aparat był kupiony w UK i nie było pieczątki sklepu (pewnie tam to już przeżytek). Na żytniej" nie przyjęli mi sprzętu i musiałem wysłać do Anglii. Jestem już 2 miesiące bez sprzętu (!). Ten nasz serwis nie sprawił na mnie dobrego wrażenia.
dostałem wczoraj swoja 50teczke, nowa i na karcie gw. jest wielka pieczątka "USA only", kupowałem w polskim sklepie. co powinienem zrobić? czy ta gw. będzie uznana w polskim serwisie?
trochę źle napisałem, są dwie strony spięte jedna z tą pieczątka druga bez, dlatego wątpliwości
powiedcie jak z odpisywaniem na emaile serwisu na zytniej - odpisuja szybka , dlugo czy wcale ?
Witam, jest to bardzo dziwne poniewaz gdy na karcie gwarancyjnej jest napisane "USA only" to dany towar wogole nie powienien byc sprzedawany na rynku europejskim poniewaz dany towar pochodzi ze stanow i sprzedaz na rynku europejskim to chyba zlamanie prawa. Tak mozna przypuszczac.
Ale na takie pytania to ktos inny juz zna odpowiedzi
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W/w karta jest uwzgledniana tylko i wylacznie na rynku polskim.
Z tego co sie orientuje to canon w kazdym zestawie daje gwarancje europejska a czemu mozna zakupic sprzet z taka karta....
Dziwne a wrecz bardzo dziwne....
Ostatnio edytowane przez Krzys_ek ; 05-10-2008 o 00:01 Powód: Automerged Doublepost
a tak sie zastanwiam co do tej mojej gwarancji a europoejskim parwem co do 2 lat gwarancji. Na tej mojej nie ma warunkow gwarancji a skoro nie ma to obowiazuja chyba warunki standardowe wedlug istniejacego parawa - moze kiedys latwiej bedzie mozna dochodzic od sklepu 2 lat gwarancji ale to chyba tylko moje gdybanie, ale chyba cos w tym jest
Bo chyba na oryginalnej karcie canon sa warunki gwarancji i chyba cos wspomnianego jest o 1 roku - czy tak ?