Strona 2 z 25 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 246

Wątek: [ewa_olsztyn]co obiektyw zobaczył

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Za namową autorki rozwinę nico swoją wypowiedź.
    Z zestawu najbardziej przemawiają do mnie #3 oraz #6 (bo to duża sztuka zrobić zdjęcie z łabędziem które nie jest ani banalne ani kiczowate). Pewne zastrzeżenia budzi #5. Zdjęcie jest, podobnie jak pozostałe, bardzo ładnie naświetlone ale kompozycja nie bardzo mi odpowiada, wydaje się być nieco niezrównoważona. Sądzę że ubranie tego tematu w kadr centralny dało by ciekawszy efekt.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Bardzo ciekawy zestaw! Gdybym z kimś rozmawiał na temat rannego wstawania i wychodzenia w mokre pola o wschodzie słońca to pokazałbym m.in. te zdjęcia Choc zdaje sobie sprawe ze wcale one nie muszą być robione z rana
    Najbardziej 2. 7. i 8.

yy MASZ TALENT
    Regulamin pkt 8

Coś już napisał Awatar Martins
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Piękne fotografie, bardzo spokojne i przyjemne w odbiorze. Świetna tonacja i kolorystyka, a do tego świetna gra światła i mgły. Bardzo dobra robota.
    www.marcinkowalczyk.com
    www.marcinkowalczyk.com/blog
    FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaciejW Zobacz posta
    Pierwsze,ostatnie i wyspa labedzia od poludnia.Za klimat.Numeruj zdjecia bedzie latwiej
    Dzięki Maciej za dobre słowo i uwage o numerkach - zdążyłam ponumerować zanim edycja się zamknęła.

Cytat Zamieszczone przez januszP. Zobacz posta
    Eeeee bardzo ładne , nastrojowe. To potwierdzenie, że nie sprzęt (czyt, L-ki, M-kiXXX) dobre zdjęcia tylko ten co ma w ręku aparat. Mnie się b. podobają.
    No... teraz już mam eLki, ale - masz rację - jakoś nie zauważyłam, żeby mi to specjalnie pomogło, same na zdjęcia nie chcą chodzić

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    1. 4. 6. i 8. SUPER
    Ewa, ja tez chcę tak robić zdjęcia!
    Oszalałaś kobieto? Do moich zdjęć trzeba wstać przed świtem i je po prostu porejestrować na matrycy, do takich jak Ty robisz - nie wiedziałabym nawet jak się zabrać!

Cytat Zamieszczone przez dr11 Zobacz posta
    Piękne widoczki. Takie malowane światłem. Superklimatyczne (...)
    Gratuluję i czekam na dalsze!
    Dzięki śliczne, bardzo się cieszę, że Ci się spodobały!

Cytat Zamieszczone przez fotokor1 Zobacz posta
    łabędzia wyspa cudna
    pozdrawiam
    :-D A mówiłam Ci, że warto do mnie przyjechać! Byłaś kiedyś nad Skandą? Ładniejsza niż Kortowskie!
    To kiedy?

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    B.ładne. :smile:
    Dzięki!

Cytat Zamieszczone przez kjoanna Zobacz posta
    Bardzo ladne, delikatne widoki.
    Czekam na wiecej
    Pozdrawiam
    Ech Joanno. Ja się lepiej do Ciebie na kurs zapisze, jak ludzi fotografować. To mi nijak nie wychodzi...

Cytat Zamieszczone przez s.. Zobacz posta
    o warsztacie nie ma co pisac, bo widac, ze jest. Ja osobiscie nie jestem fanem widoczkow ogolnie - nie tylko Twoich - i czesto tego typu zdjecia poprostu ogladam i lece dalej, jednak nr. 2 zatrzymal mnie na dluzej, ma cos w sobie, co mi sie podoba, moze odrbinke niekonwencjonalne podjescie do tematu :/.
    Ho ho - nie spodziewałabym się nigdy! Tak różne tematycznie zdjęcia robimy - podwójnie się cieszę, że Cię zatrzymałam. Dzięki!

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Za namową autorki rozwinę nico swoją wypowiedź.
    Och Spokojnie mogłeś na PW - wcale nie chciałam, żebys sobie publicznie autorytet nadwyrężał...
    Z zestawu najbardziej przemawiają do mnie #3 oraz #6 (bo to duża sztuka zrobić zdjęcie z łabędziem które nie jest ani banalne ani kiczowate).
    Bardzo lubię to z łabędziem. Nie sądziłam, że jakiś facet je zauważy, jestem pod wrażeniem!
    Pewne zastrzeżenia budzi #5. Zdjęcie jest, podobnie jak pozostałe, bardzo ładnie naświetlone ale kompozycja nie bardzo mi odpowiada, wydaje się być nieco niezrównoważona. Sądzę że ubranie tego tematu w kadr centralny dało by ciekawszy efekt.
    A wiesz, że myślałam o tym jak robiłam zdjęcie? Nijak się tego nie dało porządnie skomponować po lewej czy prawej. Bałam się zrobić tak jak radzisz, bo wydało mi się to... zbyt bezczelne Masz jednak całkowitą rację, bo w tej sytuacji można było także horyzont poprowadzić przez pół... bezczelnie. Wrócę tam i zrobię to!
    Dzięki MacGyver!

Cytat Zamieszczone przez Malin Zobacz posta
    Bardzo ciekawy zestaw! Gdybym z kimś rozmawiał na temat rannego wstawania i wychodzenia w mokre pola o wschodzie słońca to pokazałbym m.in. te zdjęcia Choc zdaje sobie sprawe ze wcale one nie muszą być robione z rana
    Wszystkie w okolicach świtu - krótko przed, lub najwyżej godzinę po.
    Najbardziej 2. 7. i 8.
    yy MASZ TALENT
    Malin! Mam dobry budzik i szybki rower
    Dziękuję Ci bardzo!

Cytat Zamieszczone przez Martins Zobacz posta
    Piękne fotografie, bardzo spokojne i przyjemne w odbiorze. Świetna tonacja i kolorystyka, a do tego świetna gra światła i mgły. Bardzo dobra robota.
    dziękuję.
    Jak Twoja powiększona Rodzinka? Jak się czujesz jako tata?
    Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 04-10-2008 o 23:38

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    4. Wyspa Łabędzia od południa
    Williamowi Turnerowi nie chciało się widać tak wcześnie wstawać i za karę mu się jakieś ptaszysko "władowało w kadr":

J.M.W. Turner, Zamek Norham o wschodzie słońca, 1845
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uzależniony

Domyślnie

No przyznam sie szczerze, ze dawno nie widzialem czegos tak przemawiajacego. Te zdjecia maja wyraz, sa bezczelnie swietne! No mam nadzieje ze PS tu nie macal nic.

Dopiero zaczyna Awatar -MM-
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Jaka ta nasza Skanda piękna . Fotografie przykuwają i zmuszają aby się zatrzymać. Świetny klimat. Gratulacje.

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

fajne

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Zdjęcia rewelacyjne (niestety 4,5 i 8 określam jedynie jako "dobre"). Niesamowity klimat!

P.S. Wątek dostaje odemnie maksymalną ocenę. Chętnie zobaczę więcej Twoich zdjęć.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Coś już napisał Awatar eryk_g
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Zdjęcia naprawdę super. 1 i 8 jak dla mnie najlepsze.

Strona 2 z 25 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów