no wiedziaaaaaaaaałem)))... zdjęcia z bajeczką
))))) ekstra
))
no wiedziaaaaaaaaałem)))... zdjęcia z bajeczką
))))) ekstra
))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
czulem ze się nie zawiodę.. tylko ten dylemat.. zdjecia czy opowiadanie?![]()
fajne - napięcie rośnie :-)
zazdroszczę cierpliwości
pozdrawiam i gratuluję po raz kolejny :-D
Zdjęcia świetne (nie wszystkie), opowiadania nie przeczytałem(pisałem już że traktuje to forum jako forum fotograficzne nie pisarskie
)
eh, liczą się emocje i trud, a i zamiłowanie jakie występowało robiąc to zdjęcie jest wszystko opisane, dzięki temu zrozumiałem kawałek fotografii z rodzaju " Wild life". Szczerze Ewo jestem pod wielkim wrażeniem Twojej wytrwałości. Teraz czekam na safari oraz tygrysi portret
Dzięki. To nie "kic" to skok w ataku. Jak lis upatrzy sobie jedzenie - mysz na przykład - najpierw się chwilę przygląda, potem lekko przyczaja, robi kilka skoncentrowanych kroczków i.. skacze. Ląduje z podniesioną wysoko kitą, po czym ją opuszcza w tym samym momencie gdy zagryza mysz. Zjada co jego i szuka dalej.
DziękujęCo ja się namęczyłam z tym wstawianiem! W życiu już nie wstawię tylu zdjęć na raz, o nie!
Sergiusz, po prostu rzadko tu widujemy dzikie zwierzaki.
Miło mi, że się taki dylemat pojawił
Jestem pewna, że posądzałeś mnie o coś... gorszego od bajeczki
A wiesz, że mam zdjęcie Liska ze sroką, dokładnie jak w bajce? Nie najlepsze niestety..
To tak tylko wygląda w opowiadaniu. Historia rozciągnięta na czas rzeczywisty składa się głównie z leżenia w rowie![]()
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 29-10-2008 o 09:34
Dzięki Kamil
Które nieświetne, uczę się, rada bym wiedzieć?
Wolny kraj, myślę że opowiadaniu to nie zaszkodziłoopowiadania nie przeczytałem(pisałem już że traktuje to forum jako forum fotograficzne nie pisarskie
)
Dla mnie - robienie zdjęć bez uczuć jest dobre przy fotografii kranówi rur. Wielu ludzi radzi "patrz przez obiektyw bez emocji", ale ja nie słucham i staram się czynić odwrotnie.
Tygrysów na wolności jest na tej planecie bardzo niewiele niestety. A w tygrysie rejony i na safari mnie jakoś nie ciągnie.. Chętnie natomiast w przeciwnym kierunku...Szczerze Ewo jestem pod wielkim wrażeniem Twojej wytrwałości. Teraz czekam na safari oraz tygrysi portret
Jeennnyy... Co za napięcie! Co za emocjeCzytając czułem jakbym sam tam był... Cudowne opowiadanie! I piękne zdjęcia
![]()
posądzam Cię, że niewłaściwie mnie posądzasz)) i tak sobie pomyślałem, że zawsze to lepiej przeczytać i obejrzeć niż samemu leżeć w rowie
))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/