Z racji tego, że mam 13 lat wygląd troszkę się liczy. Kto nie chce wyglądać jak Ci fotoreporteży na konferencjach. Więc powiedzcie czy będzie jakoś wyglądało ?
Z racji tego, że mam 13 lat wygląd troszkę się liczy. Kto nie chce wyglądać jak Ci fotoreporteży na konferencjach. Więc powiedzcie czy będzie jakoś wyglądało ?
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."
bądzie wyglądało bardzo profesjonalnie
a jak już bedizesz miał gripa to bedzie rewelka
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."
Ja mam 430EX na 400D bez grip'a i z 50 f/1.8 wygląda nieco komicznie (no i jest makabrycznie niewygodne), ale z 70-200 jest już w miarę proporcjonalnie. Ale nie wiem, ja nie przywiązuję uwagi do tego, jak aparat ma wyglądać, prędzej jak moje zdjęcia wyglądają ;P
no ale kolega ma zamiar kupić gripa więc trochę się pewnie pomęczy z niewygodą ale z gripem już będize spoko![]()
miałem całkiem niedawno 400d z 580ex i... może i dla profi wygląda to "śmiesznie", ale jeśli chodzi o "lans" to każdy pytał co to za aparat. Wiadomo, to ma robić dobre zdjęcia i po tym mają Cię oceniać, ale nie martw się, co jak co, ale śmiesznie to nie będzie wyglądało dla tych na których ma zrobić "wrażenie"![]()
Regulamin pkt 8.