Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 75

Wątek: kiedy ps CS4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    Może ktoś zna odpowiedź na forum - bo dodzwonić się do Wimalu graniczy z cudem, a ich odpowiedzi w tym temacie też nie do końca ufam - czy darmowy upgrade z cs3->cs4 tyczy się tylko ps-a kupionego u autoryzowanego dystrybutora czy też kupując na allegro (z f.vat.) również mam do tego prawo?

Po przeliczeniu ceny ps-a wg kursu celnego, który będzie od 1 października, doliczeniu vat-u - cena wychodzi taka, jak na allegro.

Pytanie tylko - na ile legalna jest sprzedaż ps-a przez nie-dystrybutora (czyli całe all).
    Się dodzwoniłem. Tak więc darmowy upgrade niby jest, ale jakoś tak z nieśmiałością o nim w wimalu handlowcy mówią. Że zasady niejasne, że prawdopodobnie trzeba będzie przedstawić fakturę, ważny będzie termin rejestracji oprogramowania. A sam upgrade faktycznie ma być darmowy, ale wysyłka z Irlandii już nie. Tak ogólnie - coś jest na rzeczy, ale nic nam nie wiadomo na 100%.

Oczywiście jeśli chodzi o temat handlarzy ps-em z allegro handlowcy w wimalu są na nie, ale nie usłyszałem żadnego konkretnego powodu ani zapisu licencyjnego. No konkurencja Panie:rolleyes:

EDIT: Czyli dalej żadnego konkretnego potwierdzenia lub zaprzeczenia - ma ktoś może jakiekolwiek namiary na przedstawiciela adobe zajmującego się kwestią licencji i legalności oprogramowania?
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Się dodzwoniłem. Tak więc darmowy upgrade niby jest, ale jakoś tak z nieśmiałością o nim w wimalu handlowcy mówią. Że zasady niejasne, że prawdopodobnie trzeba będzie przedstawić fakturę, ważny będzie termin rejestracji oprogramowania. A sam upgrade faktycznie ma być darmowy, ale wysyłka z Irlandii już nie. Tak ogólnie - coś jest na rzeczy, ale nic nam nie wiadomo na 100%.

Oczywiście jeśli chodzi o temat handlarzy ps-em z allegro handlowcy w wimalu są na nie, ale nie usłyszałem żadnego konkretnego powodu ani zapisu licencyjnego. No konkurencja Panie:rolleyes:

EDIT: Czyli dalej żadnego konkretnego potwierdzenia lub zaprzeczenia - ma ktoś może jakiekolwiek namiary na przedstawiciela adobe zajmującego się kwestią licencji i legalności oprogramowania?
    W Wimalu mają straszne wydatki, więc musisz mieć dla nich nieco wyrozumiałości (jest tych zdjęć znacznie więcej ):

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Same znaki zapytania mi się Czornyj pokazały, ale pewnie dałeś Ferrari i resztę fajnych samochodów tak? :-)

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tak Mnie sie dobrze wyswietla
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ok. Dzięki. Sprawdziłem. To w Operze jest coś nie tak. IE wyświetla fotki.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

W ff same znaki zapytania ale wiadomo o co chodzi

Wie ktos w efekcie jak to jest z tymi zapisami w licencji? Podobno w wersji US jest jasno napisane ze programu mozna uzywac tylko na terenie Ameryki Polnocnej. Teraz pytanie - czy taka licencja jest zgodna z prawem i trzeba to respektowac czy to tylko blogie marzenia dystrybutorow?

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

OT: TUTAJ też widać przez chwile samochód WIMALU

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Chyba sie zglosze do nich do pracy
    A zeby nie bylo zupelnie nie na temat:
    macie jakies info dot. adobe dla studenta i CS4? Bo polska strona stoi w miejscu od kilku miesiecy...
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Wie ktos w efekcie jak to jest z tymi zapisami w licencji? Podobno w wersji US jest jasno napisane ze programu mozna uzywac tylko na terenie Ameryki Polnocnej. Teraz pytanie - czy taka licencja jest zgodna z prawem i trzeba to respektowac czy to tylko blogie marzenia dystrybutorow?
    Po co rozpowszechniasz "podobno"? Pisanie dla pisania? Licencja jest ogólnie dostępna, jeżeli masz problem z wyszukaniem, proszę: licencja
    Przeczytaj, wyciągnij wnioski.

Mam inne pytanie - do osób, które nie teoretyzują: czy możliwy jest upgrade z CS3 PL na CS4 EN?
    Ewentualnie - czy jest możliwość przełączenia się na anglojęzyczny interfejs w wersji PL?
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mam inne pytanie - do osób, które nie teoretyzują: czy możliwy jest upgrade z CS3 PL na CS4 EN?
    Ewentualnie - czy jest możliwość przełączenia się na anglojęzyczny interfejs w wersji PL?
    Wersje PL to zupełnie inne aplikacje, niż wersje EN i nie ma możliwości przełączenia czegokolwiek.

Upgrade jak sądzę jest możliwy, ale nie dam sobie za to głowy uciąć, bo Ferrari, Porschaki, Mesie drogo kosztują i dlatego wszystko jest możliwe. Najlepiej zadać tego typu tendencyjne pytania dealerom - im zależy żeby sprzedać, to się dowiedzą. Ostatnio kupowałem soft w ITmedia, wcześniej w Cortlandzie.

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów