Pokaż wyniki od 1 do 10 z 206

Wątek: Gripy Phottix - zamienniki gripów do Canona

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar endrju
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Offtopujcie dalej, a prawda jest taka, że w cenie oryginalnego gripa do 40D teraz idą do mnie: grip phottixa, bracket do lampy i kabel synchronizacyjny do lampy z obsługą eTTL2 (i jeszcze chyba zostaje mi kilkadziesiąt "wolnych" złotych).

A przy częstotliwości, z jaką "focę" zdecydowanie bardziej opłaca mi się rozbudować posiadany sprzęt niż podniecać się logo Canona na gripie.
    C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
    &
    C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)

:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody

Dopiero zaczyna Awatar Arni3698-40D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez endrju Zobacz posta
    Offtopujcie dalej, a prawda jest taka, że w cenie oryginalnego gripa do 40D teraz idą do mnie: grip phottixa, bracket do lampy i kabel synchronizacyjny do lampy z obsługą eTTL2 (i jeszcze chyba zostaje mi kilkadziesiąt "wolnych" złotych).

A przy częstotliwości, z jaką "focę" zdecydowanie bardziej opłaca mi się rozbudować posiadany sprzęt niż podniecać się logo Canona na gripie.
    Endrju zauważ że niektórzy tu z ironią piszą :P ale prawda taka że zawsze byłem "za" makrowym sprzętem może pewna choroba młodości ale cóż
    Canon 40D+BG-E2N | EF 17-40 4L USM|EF 70-200 4L |SpeedLite 580EXII |SanDisk 2 GB| Case Logic SLR4 | to dopiero początek uzależnienia ;D

Uprawnienia umieszczania postów