Tomek W. -> u mnie odkleila sie szybka nad lcd... docisnalem mocno i jakos zalapala... A miala to byc niby taka szczelna puszka...![]()
Tomek W. -> u mnie odkleila sie szybka nad lcd... docisnalem mocno i jakos zalapala... A miala to byc niby taka szczelna puszka...![]()
...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
(40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)
No coz...ale gdybym mial jeszcze raz wybierac pomiedzy 40D a nikonem D80 - wybralbym canona w ciemno....widze ze tez masz tamiego![]()
CANON 40D + EF 24-105L
Bardzo ciekawa sprawa dla użytkowników 40D. Nowy soft, który odblokowuje kilka funkcji.
Szczegóły: http://chdk.wikia.com/wiki/40D
Ma być:
Movie mode
Live view contrast AF
AF microadjustment
Total shot counter
Soft nie jest jeszcze dostępny ale nadzieja jest duża.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 14-09-2008 o 16:42
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Czyli będzie można dostrajać AF dla każdego obiektywu?
Ciekawe kiedy się pojawi.
Wygląda na soft z 50D
Niech jeszcze odpali 920tys pix na LCD i będzie git![]()
Zbyt piękne by było prawdziwe. Przypomina raczej myślenie życzeniowe.
W przypadku odczytania przebiegu już sie udało. W kompaktach Canona też to działa. Trzeba być dobrej myśli.
Zrobiliby niezły numer Canonowi - i bardzo dobrze.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 14-09-2008 o 20:46
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner