Pokaż wyniki od 1 do 10 z 176

Wątek: Canon 70-200 L IS vs. 70-200 L

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Pirx

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foton84 Zobacz posta
    Roznica w cenie f/4 IS a f/2.8 IS to jakis 1000 zl dla mnei do zaakceptowania bo strasznie sie podpalilem.
    Czy aby nie za małą różnicę zakładasz ?

W praktyce jest ona gdzieś tak dwukrotnie większa.
    Pozdrawiam,
    Pirx

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pirx Zobacz posta
    Czy aby nie za małą różnicę zakładasz ?

W praktyce jest ona gdzieś tak dwukrotnie większa.
    Faktycznie mogl sie z tym spotkac, sam jestem na kupnie i zaoferowano mi ciekawa cene, wiele osob na allegro sprowadza 70-200 f/2.8 IS po 4000zl na gotowo a nawet nizej, dziwne bo to nowki... wlasnie nad tym mysle
    A ja mam canona...

Dopiero zaczyna Awatar HA!SO
    Miasto
    Radom

Domyślnie

neat84 - nie polecam wybierania wg kryterium ceny - kupiłbym u kogoś sprawdzonego nawet jeśli musiałbym dopłacić parę talarków więcej.... jak poszukasz na forum to znajdziesz właściwe adresy do ludzi, którzy zaopatrują myślę znaczną część forum - ceny w porównaniu z allegro nie są może najniższe ale towar pierwszy sort i osoby sprawdzone. Poza tym dla mnie jedna z bardzo istotnych spraw - osoby, które mam na myśli mają pojęcie o tym co sprzedają, a część sprzedających na allegro (najczęściej te największe "okazje") niestety nie.

MagdaS - proponowałbym ostrożnie z tym próbowaniem bo znam przypadki silnego zniechęcenia do robienia zdjęć w ogóle po zbyt długim przebywaniu w obecności wyłącznie KITa

Moje zdanie w temacie jako użytkownika tej najcięższej wersji - w zależności od funduszy - najpierw światło potem IS a najlepiej jedno i drugie

Uprawnienia umieszczania postów