Tak
Nie
na dpreview sugeruje podobienstwo nie do 1D tylko ze to może być point and shot z wymiennymi szkłami, marketingowo bomba i (r)evolution
Jak kupujesz dół to imho kupiłbym w Europie, jak 800L to zawsze 12 do przodu.
Generalnie ciekawe jaką cenę zobaczymy na Elżbiety 24-70 IS i 35 po naszej stronie.
Czekamy na 5D II a tymczasem Canon szykuje odpowiedź na LX3 i m4/3 w jednym.
Puszka z flesza to G10 z aps-c ;-)
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 05-09-2008 o 13:23
na dpreview się tym oficjalnie zajęli. Tekst mówi jakoby o całkowitym zaćmieniu konkurencji (stąd księżyc). Jaja, kto by na to wpadł![]()
No pewnie ma niższy numerek na obudowie.
To jest aparat kreatywny. Ma wszystko zautomatyzowane - zgaduje myśli fotografującego więc nie potrzebuje żadnych gałek ani przycisków - urzeczywistnienie marzeń Canona od wieu lat. Wreszcie mogli wyciąć wszystko
.
To jak myślicie jedna paczka pampersów wystarczy czy nie?
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 05-09-2008 o 13:30
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
tak nieco bardziej serio: brak pokrętła we flashowej zajawce nie może być przypadkiem. Podobnie dwa inne znane flashe pokazują raz całe body a raz tylko prawą część. IMHO to wszystko jest skomponowane właśnie po to, żebyśmy robili to co robimy - jarali się i dociekali. Ale imho dosyć czytelny sygnał został dany. BTW, brak pokrętła nie koniecznie oznacza serię 1. Oznacza pełne uszczelnienia w stylu Canona.
zdecydowanie lepiej siadać na nocniku. Koleś w dyskusji o zajawkach na dpreview przypuszcza, że księżyc w pełni daje podstawy do określenia daty premiery. Ponoć pełnia przypada 14 września. Jest ktos kto zna kalendarz chiński? Czy jest rok księżyca?To jak myślicie jedna paczka pampersów wystarczy czy nie?![]()