Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 299 z 393 PierwszyPierwszy ... 199249289297298299300301309349 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 981 do 2 990 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Cały problem (moim zdaniem) tkwi w tym, że ten wątek NIE JEST w hydeparku.

Nie wiem kto, kolejna plotka?
    ano wlasnie.

ten ziomek od londynskiego sklepu sprzed paru dni brzmial sensownie.
    a przynajmniej mial dobry precedens, wiec nie wychodzil na siejacego
    zamet debila.

poziwiom, obaczom...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

tak wracając do tej specyfikacji wybajerzonego 5DMk2
    czy ktoś zwrócił uwagę, że wspominane 19 punktów krzyżowych AF to akurat tyle ile ma 1Ds? Całkiem fajnie kryją klatkę Może..
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    czy ktoś zwrócił uwagę, że wspominane 19 punktów krzyżowych AF to akurat tyle ile ma 1Ds? Całkiem fajnie kryją klatkę Może..
    hehe... a lyzka na to: "niemozliwe".
    19 punktow AF to, jak w morde strzelil, bedzie w definicji Canona "profesjonalne rozwiazanie". a tego rodzaju profesjonalne ficzery "milosciwie nam panujacy" maja zwyczaj cedzic i bronic niczym major Sucharski Westerplatte

chcialem napisac, ze jak dobrze wychowana panienka cnoty, ale to, bogu dzieki, dawno temu i nieprawda
    www albo tez flickr

Domyślnie

.. Byle tylko zdjęcia z tego były
    no pewno! .. modelki juz sie murem ustawily

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Photokina 2008 Show Report - Full frame sensors - This part of the picture is pretty much complete, however at this Photokina there will be more digital SLRs with full frame (36 x 24 mm) sensors than any previous show, and they will cost much less than they have at any time in the past.

Za Dpreview.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    wszystko fajnie, tylko czemu poki co dokladnie g* z tego wynika.
    Podobnież g* wynika z waszego zrzędzenia.
    poki co zajawke tego "high-tech"u widac w 50D, a przykladowe fotki z tego aparatu ni grzyba nie dorastaja do tego apetytu, jaki wyrobily informacje o skoku technologicznym w micro-lens gaps i w mozliwosciach nowego Digica. w teorii to to mialo miec obrazowanie na poziomie D3-killer.
    Ze względu na zastosowaną matrycę 50D raczej będzie konkurować z D300, na "D3-killera" poczekajmy choć do targów Photokina.
    Normalnie zrzędzicie jak stare baby.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Zwrócił . Po wpadce za AF-em w marku III Canon będzie chciał się pozbyć odium i stawiam, że w semipro i w jedynkach dadzą całkowicie nowe układy.

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Photokina 2008 Show Report - Full frame sensors - This part of the picture is pretty much complete, however at this Photokina there will be more digital SLRs with full frame (36 x 24 mm) sensors than any previous show, and they will cost much less than they have at any time in the past.

Za Dpreview.
    Być może wiedzą więcej, bo to dość kategoryczne stwierdzenie. No Sony A900 wiadomo, Canon też (może nawet dwa 3D, 7D), może Nikon D3x - ktoś jeszcze chętny..... 8)?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Po wpadce za AF-em w marku III Canon będzie chciał się pozbyć odium i stawiam, że w semipro i w jedynkach dadzą całkowicie nowe układy.
    Moze tak, moze nie - zreszta my, zwykli uzytkownicy i tak nigdy nie dowiemy sie, ktory gdzie jest wkladany i ktory jest nowy.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Być może wiedzą więcej, bo to dość kategoryczne stwierdzenie. No Sony A900 wiadomo, Canon też (może nawet dwa 3D, 7D), może Nikon D3x - ktoś jeszcze chętny..... 8)?

Jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że mają już od jakiegoś czasu nowe puszki u siebie i robią testy do preview'u Jeszcze się okaże, że nowe Sony zakasuje możliwościami puszki Canona i Nikona, będzie w każdym bądź razie ciekawie.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że mają już od jakiegoś czasu nowe puszki u siebie i robią testy do preview'u Jeszcze się okaże, że nowe Sony zakasuje możliwościami puszki Canona i Nikona, będzie w każdym bądź razie ciekawie.
    Jakby nie było, wszyscy będziemy zadowoleni, wszyscy wyjdziemy z tego zwycięzcami.
    Jarek

Strona 299 z 393 PierwszyPierwszy ... 199249289297298299300301309349 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów