Tak
Nie
tak wracając do tej specyfikacji wybajerzonego 5DMk2
czy ktoś zwrócił uwagę, że wspominane 19 punktów krzyżowych AF to akurat tyle ile ma 1Ds? Całkiem fajnie kryją klatkęMoże..
hehe... a lyzka na to: "niemozliwe".
19 punktow AF to, jak w morde strzelil, bedzie w definicji Canona "profesjonalne rozwiazanie". a tego rodzaju profesjonalne ficzery "milosciwie nam panujacy" maja zwyczaj cedzic i bronic niczym major Sucharski Westerplatte
chcialem napisac, ze jak dobrze wychowana panienka cnoty, ale to, bogu dzieki, dawno temu i nieprawda![]()
Photokina 2008 Show Report - Full frame sensors - This part of the picture is pretty much complete, however at this Photokina there will be more digital SLRs with full frame (36 x 24 mm) sensors than any previous show, and they will cost much less than they have at any time in the past.
Za Dpreview.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Podobnież g* wynika z waszego zrzędzenia.
Ze względu na zastosowaną matrycę 50D raczej będzie konkurować z D300, na "D3-killera" poczekajmy choć do targów Photokina.poki co zajawke tego "high-tech"u widac w 50D, a przykladowe fotki z tego aparatu ni grzyba nie dorastaja do tego apetytu, jaki wyrobily informacje o skoku technologicznym w micro-lens gaps i w mozliwosciach nowego Digica. w teorii to to mialo miec obrazowanie na poziomie D3-killer.
Normalnie zrzędzicie jak stare baby.
Zwrócił. Po wpadce za AF-em w marku III Canon będzie chciał się pozbyć odium i stawiam, że w semipro i w jedynkach dadzą całkowicie nowe układy.
Być może wiedzą więcej, bo to dość kategoryczne stwierdzenie. No Sony A900 wiadomo, Canon też(może nawet dwa 3D, 7D), może Nikon D3x - ktoś jeszcze chętny..... 8)?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
O obiektywach wiem prawie wszystko