Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    czas na xD albo na powiedzenie tej firmie legendardnych slow pani z reklamy BPH.
    Sorry (ja zawsze byłem inny ), ale dziś już nawet 1Den nie zachwyca. Taka jest prawda. Classic Ds był o tyle fajny, że hulały z nim i Sigmioki i Tamrony.
    Zobaczymy czy do cztery wsadzą coś więcej niż tylko matrycę.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Sorry (ja zawsze byłem inny ), ale dziś już nawet 1Den nie zachwyca. Taka jest prawda. Classic Ds był o tyle fajny, że hulały z nim i Sigmioki i Tamrony.
    Zobaczymy czy do cztery wsadzą coś więcej niż tylko matrycę.
    nie no... 1 to zupelnie nie moja polka cenowa i zupelnie inne potrzeby.

moj idealny aparat jest mozliwie niewielki, ciezki, pelnoklatkowy, zabezpieczony przed woda, ma natywne ISO 50, sporo gesto rozlozonych czujnikow AF. z duzym zapasem wystarczy tam i z 16Mpix, bo to nawet do billboardu starczy jakby co. do tego ficzery w desen przycisku i wskaznika MLU na wyswietlaczu, kurtynka do zaslaniania celownika, mozliwosc sterowania pilotem bezprzewodowym (na * mi ten kabel w xxD/xD to nie wiem...?), czytnik RFID z odczytem zapisywanym w EXIF-ie, wbudowane WiFi z softwarem, ktory mozna bujnac na takim EeePC albo podobnym i w plenerze otworzyc "laptoka", zeby sobie na biezaco pociagnal pliki z aparatu i zrobil backup (hehee... i od razu zakatalogowal i zrobil plik do importu w LR w chacie ). tadi je wszechno...

poniekad to prawie D700, tylko niestety Nikon poszedl w wysokie ISO zamiast niskie...
    www albo tez flickr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów