Kolekcjoner, czy możesz w kilku zdaniach streścić, jak te Reichmanna spostrzeżenia wypadły? To tak dla tych, którzy angielskim władają jednak gorzej niż polskim...
Kolekcjoner, czy możesz w kilku zdaniach streścić, jak te Reichmanna spostrzeżenia wypadły? To tak dla tych, którzy angielskim władają jednak gorzej niż polskim...
Nic czego nie można by nazwać marketing. Super kosmiczna technologia pozwalająca drastycznie obniżyć wagę szkła, które nota bene można traktować jako handholdable na parę chwil. Zdecydowanie poleca konkretny statyw/głowicę, delikatnej winiety brak już na f/6.3.
W przeciwieństwie do młodszej siostry 600/4 IS, z 800L można łatwo się przemieszczać w terenie/on location.
Zer0 sampli w stosownej rozdziałce i troszeczkę bełkotu o ile gram/cali różnią się od siebie 500/600/800.
A... i na początku jak zwykle (znajomy z forum) blekot o tym, że nie każdego będzie stać na to by w Radomiu poszpanować 800-tką...
Artykuł z serii... tak miałem szkło w ręku, jest super, ale nic wam nie pokaże bo sprzedałem Nikkory i skończyła mi się taśma jak pakowałem je w pudełka![]()
200/2 VR vs. 200/2 IS; 1D3 vs. D3
Weselni pełnoprawni użytkownicy EOS, ten Canon call jest do was
ps. sorry Pikczer![]()
http://www.pbase.com/max_at_home/ef200f20lisusm
Link do postu #155
http://www.pbase.com/hung_ming_weng/nikon_canon
Cropy:
1D3, 200/2 IS
D3, 200/2 VR
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 08-09-2008 o 11:38
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Niczego. To linki z samplami tych szkieł. Trzeba je zacząć zbierać w jednym miejscu.
350D plus 300 powiadasz... tu masz 1D3, 200/2 IS, 2x TC = 500mm
To szkiełko błaga o 50 MPx![]()
Gietrzy nie bardzo rozumiem co to ma wszystko na celu? Najpierw zamieszczasz jakieś porównanie z którego wynika, że ten Canon to kompletna kupa po czym jak się napisze, że starociem połączonym z zabytkiemmożna zrobić lepsze zjęcia to podajesz przykład, który ma temu być może zaprzeczyć
.
Może zrób po prostu test tego szkła pokaż zdjęcia to podyskutujemy, bo zamieszczanie przypadkowych fotek z sieci prowadzi raczej do chaosu informacyjnego.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner