Aha, genuine fractals i jazdaaaa. W sumie można się chwalić że ma się aparat 50mpix'elowy![]()
Aha, genuine fractals i jazdaaaa. W sumie można się chwalić że ma się aparat 50mpix'elowy![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Większość najkonowców ma sporo zahamowań przed komentowaniem takich zdjęć. Wątek nazywa się "zdjęcie ślubne - koszmar Państwa młodych" - całkiem nieźle odzwierciedla miejsce "dzieł" z podanej stronki.
Jak dla mnie radosna twórczość imć P. Kaszyckiego nawet nie kwalifikuje się do tego wątku. Jakby nie było - większość "kiczowatych" zdjęć spełnia choćby wymagania techniczne. A tutaj - wszystko wygląda, jakby robione było jakimś małpkowatym kompaktem.
No, sorry, ale jakbym zobaczył takie zdjęcia z własnego ślubu, argh k#&%^!.
I te ceny - koleś nie pomylił się o jedno zero - o co najmniej 2.
babeczka w tle na lewo od tortu to cyborg. wystarczyło światło zgasić i w oczy spojrzeć![]()
Podobaja mi sie fotki pana Kaszyckiego - Potwierdzaja moja opnie zdjecia z lampa mogą byc ciemniejsze![]()
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Raczej "Krakowska masakra minoltą mechaniczną".
Jeśli się dobrze przyjrzycie, to po prawej stoi 2 kolesi z aparatami...
hm..co to zdjecie przedstawia? co dlon z lewej robi dloni z prawej? czyzby cos dostalo sie pod paznokiec i dlon z lewej strony probuje to usunac? who knows?
tego zdjecia rownie dobrze moglo by nie byc, zreszta jak wiekszosc z galeri Pana Kaszysckiego :P
5dm2
Wyroki powinny za takie coś bycSZCZERZE to przymierzam sie ostro do focenia ślubów i ten Pan podniósł mnie na duchu
ja chce brac max 800 złotych (na początek- najpierw z 4 za darmo jako drugi żeby potrenować) a ten koleś to chyba nie słyszał o takim czymś jak samokrytyka ;D Pewnie myśli "Moje zdjęcia są boskie i nie mam sie czego wstydzić" bo inaczej by tego nie sprzedawał ;/