Galeria tego pana składa się ze zdjęć zrobionych kopaktową cyfrową Minoltą... może teraz mu lepiej idzie? Tylko mógłby uaktualnić galerię, skoro ma nowy sprzęt.
Sam nie robię dobrych, a nawet poprawnych zdjęć (wątek ten czytam po to, żeby wiedzieć jak nie fotografować ;-)), więc nie chciałem krytykować, ale tu już nie wytrzymałem:
Pamiętajcie, że od dzisiaj, 1+1=1 — Jan Paweł II
Chyba nikt tak, jak nasz wielki Rodak, nie ujął całej istoty siódmego Sakramentu w tak krótkim zdaniu. Dzień zawarcia przez Was małżeństwa jest najważniejszym wydarzeniem w Waszym życiu.
Takie niby łagodne przejście:
Dbacie o to, by wszystko było piękne, i chcielibyście, aby każda z tych pięknych chwil została zapamiętana. Zaś nic nie jest tak ponadczasowe, jak fotografia.
Potem już z grubej rury:
Oferuję pełną obsługę fotograficzną ślubu i wesela w ramach pakietów usług, oraz usług opcjonalnych.
Obsługuję śluby w Krakowie, Skawinie, powiecie krakowskim, myślenickim, wielickim i wadowickim.
Na specjalne życzenie (za dopłatą) dojeżdżam w dowolne miejsce na terenie kraju.
Najtańszy reportaż z uroczystości ślubnej kosztuje jedyne 350 zł, a ceny pakietów zaczynają się już od 600 zł.
JP II w służbie biznesu...
Po prostu: http://kaszycki.pl i wszystko jasne (ale już nie ostre)
JP II juz w tym kraju został wykorzystany praktycznie do wszystkiego i przez wszystkich. Niestety.
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
http://kaszycki.pl
Te dwie galerie, "dziela" tego Pana...wie ktos moze co to byly za pakiety???? Ciekaw jestem ile za to wzial kasy hahah. Nie daje mi to spokoju, spac po nocach nie moge![]()
5dm2
No wyjątkowo ku**** klimatyczne zdjęcie. Konfiskowac aparaty za to powinni.Zamieszczone przez kaszycki.pl na swojej stronie;
Ostatnio edytowane przez tpop ; 04-09-2008 o 10:39
Kadr z filmu: "Uciekająca panna młoda" ?
Hmm nie wiem co oznaczają płyty HD? BlueRay ?Pakiet VIP — ilość zdjęć zależna od czasu trwania uroczystości
do 18 godzin reportażu;
do 6 godzin pleneru i/lub studia w dniu wesela, lub do tygodnia po nim;
fotoksiążka ekskluzywna;
cztery płyty DVD, dwie płyty HD
duży album tradycyjny lub duża fotoksiążkaWątpię.
Mnie na jednej płycie dla klienta zmieści się wszystko czego potrzebuje, nawet z całym materiałem zdjęciowym jak zamówił. Na drugą płytkę ląduje prezentacja DVD do odtwarzania w TV...
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
No jak to co? Materiał w rozdziałce 720p w pionie![]()
No to młodzi mieli piękną pamiątkę z tortu![]()
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 04-09-2008 o 12:35
O obiektywach wiem prawie wszystko