Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Zakup Canona 40d

Widok wątkowy

lucaps
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Zestaw jest bezsensowmy - poza korpusem i marnymi obiektywami są tam tylko nieprzydatne badziewnej jakości akcesoria. Jak masz do kogo wysłać, to kupuj w renomowanych sklepach (np. B&H). Obiektyw w tym zestawie będzie działał z cyfrówką, a o sprzedawcy źle świadczy że głupoty opowiada...
    Z tym, ze w B&H, CircuitCity, Adorama, Bestbuy w tej cenie dostane samo body z 1 obiektywem i to takim bez IS. Dużo taniej jest na ebayu a mam mozliwosc zakupu w tej cenie co podają na ebay'u (tzn bez podatków, które trzeba płacić kupując bezpośrednio w sklepach,np w NYC).

Pod jakim kątem ocenia się statyw? Dlaczego jest badziewny? Po co mam wydawac kolejne kilkaset złotych jak tam moge miec w komplecie ?

Czy nie jest lepiej, zeby sobie kupic taki zestaw i pozniej ewentualnie wymieniac/dokladac obiektywy?

Rozumiem, ze mam szukac obiektywow z IS ?

Zapytam może inaczej, na który zestaw zdecydowalibyscie sie, z tych na ebayu i takich do 1200-1300 dolców.

Karty CF mam,chocby od mojego PowerShota S70, więc nie jest to priorytet, tak samo jak czytnik kart czy jakis zestaw do czyszczenia.

http://search.ebay.com/search/search...40d&category0=

Dzieki za podpowiedzi

lucaps
    Ostatnio edytowane przez lucaps ; 01-09-2008 o 12:26

Uprawnienia umieszczania postów