Jak na tą porę to niezła ekipa "siedzi" ciągle na forum, że o TYM wątku nie wspomnę
) . Ja mam urlop. Ale za jakąś godzinę i tak pójdę spać
. Dal mnie podstawa to nowe FF więc mam jeszcze "trochę" czasu na premierę
.
Tak
Nie
Jak na tą porę to niezła ekipa "siedzi" ciągle na forum, że o TYM wątku nie wspomnę
) . Ja mam urlop. Ale za jakąś godzinę i tak pójdę spać
. Dal mnie podstawa to nowe FF więc mam jeszcze "trochę" czasu na premierę
.
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
ale czym sie podniecac? co nagle uzytkownicy 40-tek beda ja sprzedawac i 5d-ekowcy to samo?
A ja jeszcze poczekam.Też mam trochę roboty więc mogę posiedziec,tym bardziej że jestem na urlopie ....odeśpię później.
Również czekam na FF , ale ciekawośc nie pozwala mi iśc do wyrka.
i dalej cicho..... ile można.... a ludzie siedzą i czekają ;P
No nic, za 1,5 godziny trzeba wstać do pracy... myślę że uda mi się zasnąć nie znając prawdy o nowych puszkach ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Jak widać Canon dalej nie przykłada dużej wagi do opakowania. Dalej żałują paru gram gumy czy czysto programowych elementów. Już o wynalazkach typu poziomica można zapomnieć.
Bardzo niedobrze, że Canon równa do tego gorszego.
Nie tylko AF jest różnicą. Wystarczy popatrzeć na ilość sposobów, na jakie można dostosować zachowanie Nikona i Canona do własnych potrzeb. Sterowanie lampami, fps, poziomica, uszczelki i cala masa innych rzeczyIMHO różnic jest dużo, chyba za dużo aby dało się je podłatać trzema megapikselami więcej oraz goniąc w paru innych miejscach.
...
No to już bezstresowo możemy się do oficjalnego wątku przenieśćhttp://canon-board.info/showthread.php?t=37724
W tym można kontynuować gdybania o następcy 5D i narzekania czemu go nadal nie ma.