W którymś z wywiadów na japońskiej stronie (BCN - bodajrze) był wywiad z jakąś szychą Canona i nie wykluczał on stabilizacji matrycy. Także kto wie? Oczywiście jest to decyzja stricte marketingowa.
Tak
Nie
W którymś z wywiadów na japońskiej stronie (BCN - bodajrze) był wywiad z jakąś szychą Canona i nie wykluczał on stabilizacji matrycy. Także kto wie? Oczywiście jest to decyzja stricte marketingowa.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Miejmy nadzieję, że jednak zadecyduje walka folderkowa w segmencie lustrzanek amatorskich, i wsadzą tą stabilizacje matrycy. I miejmy nadzieję, że pociągnie to za sobą zaimplementowanie jej w wyższych modelach![]()
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
Jakiś nowa plota z canonrumors (niby od kogoś, kto widział foldery).
The 7D
* 21.1 MP FF
* Dual Digic III Processor
* ISO 100-6400 L:50 & H:12800
* 5 FPS
* 3" High Resolution Screen (LCD)
* 19 point AF
* Liveview
* Viewfinder: 100% Coverage
* No pop-up flash
* Full weather sealing
* EF Lenses only
O obiektywach wiem prawie wszystko
IMO to bedzie zalezalo od sukesu sony. Jesli sonemu bedzie sie za dobrze powodzic to N/C kcecy nie kcecy beda musieli ta stabilizacje dac..
Na rynku amatorskim N/C na razie poradzili sobie dajac stabilizowane kity.. Bez silnej konkurencji ( postawienia N/C pod sciana ) raczej stabilizowanych matryc nie bedzie .. no chyba ze im sie skoncza pomysly co by tu dac jeszcze do puszek
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
znaczysie dla odmiany ten ma dzialac ?![]()
Ostatnio edytowane przez wain ; 14-08-2008 o 11:33 Powód: Automerged Doublepost