Co tu ukrywać zimorodki świetne z racji akcji, nie wiedziałem iż to takie zadziorne ptaszynki![]()
Co tu ukrywać zimorodki świetne z racji akcji, nie wiedziałem iż to takie zadziorne ptaszynki![]()
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Kuba! (tu przydech)
Żaden balet nie jest w stanie przebić tego, co teraz robisz! Świetne! Najbardziej podoba mi się 8 - za piekną kompozycję i refleks oraz 11. Bardzo bym Cię chciała zobaczyć w akcji z tymi zimorodkami!
czekalem kiedy sie pochwalisz nim
obydwa sa swietne , choc malo akcji![]()
Witam,
dodałem wybrane zdjęcia zimorodków do mojej galerii.
Serdecznie zapraszam i "na zachętę prezentuje trzy fotki z niedawnej zasiadki na te piękne ptaki:
1
2
3
Zapraszam![]()
Te zimorodki to chyba czarujesz, że Ci tak pozują, co?
Kuba? Te zdjęcia to plon jednej zasiadki, czy kilku?
Drapol ładny, ale cieszę się, że nie złapał żadnego zimorodka. Może jeść coś innego!
Ewa, to rezultat około 20 godzin zasiadek, niezwykle udanych, choć cała seria z walką pochodzi tylko z jednej 6 godzinnej zasiadki.
Się pochwalę
Przez mniej więcej pół roku moja galeria zaliczyła 100 000 odsłon. Wydaje mi się, że nieźle jak na niekomercyjną amatorską stronę![]()
Wcale się nie dziwię, jest czym oczy nacieszyć.
A tu jest odpowiedź że to co robisz tak wielu podziwia. Do tego dochodzi jeszcze wiedza z zakresu ornitologii, fotografii, umiejętność wykorzystania dobrego sprzętu i to coś co charakteryzuje tylko bardzo dobrych fotografów.
Źle się czuję jak sobie nie popstrykamwww.stasiaczek.blogspot.com
---------------------------------------------
Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS