Azail! Fantastyczne są te maluchy! Absolutnie zniewalające! Pewnie cudownie pachną mlekiem i futerkiem? Na kompozycjach i takich tam nawet nie próbuję się skupiać!
Azail! Fantastyczne są te maluchy! Absolutnie zniewalające! Pewnie cudownie pachną mlekiem i futerkiem? Na kompozycjach i takich tam nawet nie próbuję się skupiać!
A co wtedy robią?
PS: gdzie te malamuty ?![]()
Pamiętam! Ale wiesz co? Krytykować łatwo - zrobić przyzwoite zdjęcie - trudno. Mam kilka, ale nie w zaprzęgu. Trenuję fotografowanie obiektów w ruchu, ciężko idzie, bo ja tak w ogóle, to widoczki... Nic nie ucieka, jest czas na ustawienie, pomyślenie nad kadrem i w ogóle - spokój. A z tymi wariatami wszystko trzeba robić na odruchach
No więc - ćwiczę te odruchy póki co![]()
wtedy to nic oprócz tego, że piszczą bo chcą jeść, ale przez noc zbierze się trochę "sików i kupków"
Panoramowanie też mi różne wychodzi, a już trafianie Focusem w oczy psa gdy ten jest w biegu i jeszcze do tego przemyślenie jakiegoś sensownego kadru (na szczęście aparat mam raczej zawsze na M ustawiony to przynajmniej się pomiarem światła nie stresuję) to już duży wyczyn ;-)
Tak czy siak żądam psów !
350D