Strona 38 z 103 PierwszyPierwszy ... 2836373839404888 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MalFunkTion Zobacz posta
    wielka szkoda bo para ma w sobie potencjal. szczegolnie Pani Mloda.
    chetnie bym im to naprawil na ile bym mogl
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    qrna też tak musze spróbować tylko pod bramę lwy wypuszczę... ale zobaczcie sobi u mnie w galerii jaki kicz bzyk poject... : http://canon-board.info/showthread.php?t=36560&page=7
    Twoj kicz bzyk project juz widzialem, foty na pograniczu mojej percepcji i sie jeszcze zastanawiam czy mi pasuja :P w kazdym razi mnie jedna rzecz ............ grube paluchy-parówki młodej na 1 zdjeciu no ale Ty ich nie wybierales
    EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
    www.djmal.pl

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Zrobić takie zdjęcia to jedno, ale znaleźć parę gotową na kąpiel w błocie w ślubnych ciuchach - to dwa.

Plus za pomysł i wykonanie, minus za niesmak przy pierwszym secie zwłaszcza. Kiczu chyba w tym niewiele, więc ogólnie nie na temat.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    wielka szkoda bo para ma w sobie potencjal. szczegolnie Pani Mloda.
    chetnie bym im to naprawil na ile bym mogl
    Śmieciarka też ma potencjał. Łatwo zepsuć i zrobić kicz ale mogłoby wyjść coś bardzo ciekawego.

Podstawa w tym momencie to dobra kontra lampą i "attitude" młodej pary...

Ja miałem okazję porobić zdjęcia przy walcu i w koparce
    Jeśli ktoś chce zerknąć to : http://www.marcinbittner.com/portfol...karolina-tadek (końcowe zdjęcia w galerii)
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Eeetam, przy walcu to każdy jeden weselniak robi ;-)
    Błotna sesja wymiata - jak już ktoś zauważył, niełatwo namówić parę na taki "plener", zwykle to inicjatywa samej pary - a w tym wypadku trudno mówić o nie trafieniu w gusta - skoro "młodym (i tak) się (s)podoba"

Ja ze swoją małżonką biegaliśmy po opustoszałym szpitalu wojskowym i to był już lekki hardcore dla mnie. Nie mniej zdjęcia się udały i nawet konserwatywna część rodziny (starszyzna) zaakceptowała pomysł...tylko, że garniak i suknia się tak mocno nie pobrudziły.

pzdr.
    Ostatnio edytowane przez pyciu ; 06-08-2008 o 10:11
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pyciu Zobacz posta
    Eeetam, przy walcu to każdy jeden weselniak robi ;-)
    Błotna sesja wymiata - jak już ktoś zauważył, niełatwo namówić parę na taki "plener", zwykle to inicjatywa samej pary - a w tym wypadku trudno mówić o nie trafieniu w gusta - skoro "młodym (i tak) się (s)podoba"
    Zerknąłeś w ogóle na tą galerię?

Ja ze swoją małżonką biegaliśmy po opustoszałym szpitalu wojskowym i to był już lekki hardcore dla mnie. Nie mniej zdjęcia się udały i nawet konserwatywna część rodziny (starszyzna) zaakceptowała pomysł...tylko, że garniak i suknia się tak mocno nie pobrudziły.

pzdr.
    Ja robiłem sesję w samolocie wojskowym CASA na lotnisku w Balicach. Pochwalę się jak oficerowie zaakceptują zdjęcia czy czasami nie pokazują elementów zastrzeżonych...

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

Zerknąłeś w ogóle na tą galerię?
    Którą - Twoją z walcem i koparką czy markab "na woodstocku" ?
    Zresztą obie obejrzałem, a co?
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Domyślnie

Którą - Twoją z walcem i koparką czy markab "na woodstocku" ?
    Zresztą obie obejrzałem, a co?
    Bo Twoja wypowiedz zabrzmiała tak jakby każdy fotopstryk robił TAKIE zdjęcia przy koparce. Trochę wysiłku włożyłem żeby stworzyć w miarę sensowny przekaz.

Każdy fotopstryk to może ich pod koparką ustawić tak jak w przypadku śmieciarki powyżej i zdjęcia nie będą nic mówiły. Aby miały przekaz trzeba się napracować- to nie takie proste.

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

Bo Twoja wypowiedz zabrzmiała tak jakby każdy fotopstryk robił TAKIE zdjęcia przy koparce. Trochę wysiłku włożyłem żeby stworzyć w miarę sensowny przekaz.
    Ripek ... młody jesteś to wybaczę w tym miejscu brak poczucia humoru
    Zwróc uwagę, że piszę tylko o "walcu" - już koparka (nawet) w weselnym ujęciu nie ma pejoratywnego znaczenia. A zdjęcia robisz bardzo dobre moim zdaniem!

[Edited]
    Dobra poprawiam się - jednak "koparka" też się nadaje, zwłaszcza w tym wątku, gdzie niejednemu opadła na widok efektów twórczych co poniektórych chałturników
    Ostatnio edytowane przez pyciu ; 06-08-2008 o 10:51
    album-foto.pl | plfoto

Bywalec Awatar kusy
    Miasto
    andrychów

Domyślnie

Śmieciarka też ma potencjał. Łatwo zepsuć i zrobić kicz ale mogłoby wyjść coś bardzo ciekawego.

Podstawa w tym momencie to dobra kontra lampą i "attitude" młodej pary...

Jeśli ktoś chce zerknąć to : http://www.marcinbittner.com/portfol...karolina-tadek (końcowe zdjęcia w galerii)
    chyba Tarantino Cię natchnął do tych z mieczem:smile:
    CANON...

Strona 38 z 103 PierwszyPierwszy ... 2836373839404888 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów