Strona 11 z 24 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 235

Wątek: [marekb] Ślubne, trash the dress

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    wystarczy popatrzec na zdjecia najlepszych w branzy. Ktory z nich pozwolilby sobie na takie zdjecia ? - ZADEN
    chyba jestes w grubym błędzie...:-)

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

eeee - z tym że nikt z najlepszych w branży czegoś takiego nie robi jest chyba Maćku trochę przesadzone. ale to na gg Ci mogę rozwinąć kiedyś przy okazji
    a patrząc na zdjęcia Marka, to czasem się zastanawiam czy nie jest młodszy ode mnie, bo tyle energii ma
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Ja bym chętnie zrobił sesję w błocie. Mam trochę inny styl ale nie zmienia to faktu że potaplanie się i zniszczenie sukni nie jest kiczem jako pomysł.
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Zdjęcia w sumie są dla młodych. Mają roześmiane buźki, czyli byli zadowoleni. Koncepcja pleneru jest - jedziemy, coś się zepsuło w błocie, no to bierzemy się (OBYDWOJE) do roboty, coś zaiskrzyło (ludzie są tylko ludźmi ), w okolicy pusto, trochę rubasznych czułości, a potem zabawy. A że było brudno, że jest kontrast do zdjęć typu "Barbi&Ken"? Martin Parr też nie prezentuje cukierkowych fotografii

Początki nałogu

Domyślnie

Zdjęcia wg bardzo ok. Są zdjęcia normalne i nietypowe. Technicznie bardzo dobre. Może bym ich nie publikował (zgodę młodych pewnie miałeś) ale sesje niezwykle nietypowa i pokazuje niezwykłą otwartość na inne, niestandardowe rzeczy.
    Mordo Ty moja !

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

dla uspokojenia: przed:
    18.
    i po:
    19.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Marek! Mi się te zdjęcia - podobnie jak Paence - bardzo podobają! To wcale nie miała być arystyczna sesja Panowie! To miało być zabawne, zwariowane, stuknięte! I jest! A zdjęcie bzykane jest wystarczająco śmiesznie sfotografowane, żeby się nie gorszyć, bo to aż nie wypada :wink:
    Ja bym bardzo chciała móc pokazać wnukom takie zdjęcia ślubne
    I jakby mi co jeszcze w życiu przyszło go głowy z jakim ślubem - pogadamy Marek 8)
    Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 06-08-2008 o 12:13

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ja uwazam ze sa rewelka (sam chcialbym takie miec) Swietna robota. Nie wszystkim musi sie podobac.

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

dzięki wszystkim za dyskusję i tym co są na tak i tym co na nie... Ciekawe było zdanie zwłaszcza tych drugich i je szanuje. Para zajeb...cie zadowolona, chwalą się wszem i wobec choć ponoc ktoś z rodziny stwierdził, że ich pogięło...

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ja też się przyłącze do głosów na plus

Zresztą najlepiej sam wiesz ... ilość komentarzy negatywnych świadczy o tym że ta sesja jest jakaś ... nie sztampa którą ogląda się ze znudzeniem tylko coś co wywołuje skrajne uczucia.

Dla mnie ekstra

Pozdrawiam
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Strona 11 z 24 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów