CybeR no wreszcie ktoś się zajął żuchwśhrhrhr choć trochę może za bardzo
ale bardzo podoba mi się kolorystyka
jest taka świeża, rześka
![]()
CybeR no wreszcie ktoś się zajął żuchwśhrhrhr choć trochę może za bardzo
ale bardzo podoba mi się kolorystyka
jest taka świeża, rześka
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Ale beton... modelka ma świetną, dobrze zdefiniowaną żuchwę (pewnie wiele kobiet zazdrości), a kolega CybeR ją brutalnie zepsuł :/
60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Poczytajcie wpisy wcześniejsze. Były wręcz przeciwnne. Ty samym dowodzicie młodym adeptom sztuki, że nie warto nic robić bo tak źle a tak nie dobrze. Nie wszytskim moza dogodzić jednocześnie
--
Robert.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Update ;-)
Ostatnio edytowane przez CyberR ; 27-07-2008 o 09:07 Powód: Automerged Doublepost
Wszystko ok, jakbym widział to zdjęcie bez oryginału. Teraz jak na to patrzę to "o qva, ale ostro przeorana twarz!"
Zastanów się o co Ci chodzi i co chcesz osiągnąć. Jak jesteś takim dobrym fotografem to rób zdjęcia których nie trzeba obrabiać a następnym razem nie zaskoczy Cię efekt before-after. Myślę, że mało kto ogląda (z odbiorców) orginał z RAW. Przeważnie pokazujemy efekt końcowy a czy on jest dobry czy zły zalezy od gustu oraz do tego do czego to zdjęcie jest nam potrzebne - zabawa czy komercja z klientem co np. lubi plastyczne, tonalne twarze
--
Robert.
WitamNieśmiało wrzucam swoje wypociny do oceny... Proszę o wskazówki co dobrze, co źle... Czekam na baty
Ostatnio edytowane przez Bystry ; 27-07-2008 o 13:30
Przegiąłem z kolorkami najwidoczniejCo do policzka... zapomniałem wyciągnąć blendy... jeszcze nie mam wyrobionego odruchu
Jakby doświetlona była prawa strona twarzy to może można by naświetlić mniej... Spróbuję coś z tymi kolorkami zrobić...
Po zebranych batach, nieśmiało pytam - może coś takiego?
Body, stałki, zoomik