Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: CANON 450D i polski soft :/

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    No to ja bym ci za jedno piwo zmienił menu z krzaków na polskie. W ciemno, tylko macając po opcjach.
    Każda puszka ma te języki co są wymienione w specyfikacji (wątpię by Chińczycy ładowali jakiś specjalnie skrackowany soft).
    Inna kwestia to jaki jest ustawiony domyślnie przy zakupie... ale 200zł za zmianę tego w menu (albo przywiezienie puszki przeznaczonej np na eksport do USA czyli z domyślnym angielskim) to troszkę dużo .
    To czyżbym został wprowadzony w błąd że są dwa rodzaje puszek: Rynek azjatycki i reszta? A to przepraszam za zamieszanie...
    7D, C 18-55 IS, T 70-300 VC USD
    fotki

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lokowaty Zobacz posta
    To czyżbym został wprowadzony w błąd że są dwa rodzaje puszek: Rynek azjatycki i reszta? A to przepraszam za zamieszanie...
    Wiesz, ja tak sobie gdybam bo na chłopski rozum to byłoby nielogiczne - tworzyć specjalnie (tylko dla złośliwości?) dwie wersje software i pilnować potem w fabryce do której puszki jaki soft. Poza tym wszelkie światowe strony ze specyfikacjami nic o tym nie wspominają, jedyne wspominki pochodzą od niektórych sprzedawców , stąd podejrzenie że to kwestia tylko defaultowego języka. W aparatach z dystrybucji Canon Polska też masz od nowości polski ustawiony ale możesz przełączyć na krzaczki, więc w HK jest pewnie dokładnie na odwrót.

I tego mojego gdybania jestem na tyle pewien że dopiero jakbym na żywo zobaczył taką puszkę z językiem tylko krzaczkowym, to bym uwierzył .

Uprawnienia umieszczania postów