Strona 7 z 21 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 209

Wątek: [hofi66] Taniec w fotografii - balet

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Ładna tonacja, a naświetlenia u Ciebie to już nawet nie wypada komplementować...
    Wiesz co? Mam w pracy montor z małą rozdzielczością i zdjęcie otworzyło mi się bez górnego pasa z żółcieniami i schodami, tak, że widziałam najpierw tylko błękity, kawałeczek zieleni w PG i skrawek spódniczki. I - wybacz herezję - myślę, że tak było jeszcze lepiej.
    A w ogóle - zdjęcie jest i ładne, i zabawne.
    Czekam na cały wątek i cieszę się na ucztę!

Dopiero zaczyna

Domyślnie

A ja niestety jestem zmuszony wrzucić trochę soli do tego zasłodzonego garnuszka. Jeżeli ostatnie zdjęcie z treningu jest całkiem nieźłe, to fotki z przedstawienia są po prostu średnie i niczym, kompletnie niczym nie wybijają się ponad przeciętność. Głównie jest to spowodowane niestety słabymi kadrami. Kadrami jakie ustrzeli każdy na tego typu spektaklu.

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goose Zobacz posta
    A ja niestety jestem zmuszony wrzucić trochę soli do tego zasłodzonego garnuszka. Jeżeli ostatnie zdjęcie z treningu jest całkiem nieźłe, to fotki z przedstawienia są po prostu średnie i niczym, kompletnie niczym nie wybijają się ponad przeciętność. Głównie jest to spowodowane niestety słabymi kadrami. Kadrami jakie ustrzeli każdy na tego typu spektaklu.
    Po pierwsze - to nie żaden trening, bo jak baletnice mają trenować na stadionie ? To ujęcie z sesji.

Po drugie - mam wrażenie, że nie masz kompletnie pojęcia o takiej fotografii, jej specyfice, trudnościach. Uważam, że materiał z ostatniego przedstawienia jest co najmniej dobry i nie dlatego, że komuś wyżej się spodobał i mi opinią "posłodził", ale to po prostu to dobre zdjęcia i już, kawał solidnej pracy. Nie muszą wszystkim się podobać, takie każdego prawo i to szanuję. Nie umieszczam na forum zdjęć, by szukać dowartościowania, uwielbienia dla własnej osoby. Pokazuję ciekawy temat warty pokazania i wielu to się podoba, co jest zawsze miłe.

Po trzecie - z chęcią poczytałbym bardziej merytoryczne opisy, rzeczowe uwagi ...

Po czwarte - pokaż mi swoje zdjęcia, chętnie czegoś sie nauczę, skoro takie ujęcia może robić każdy.

Pozdrawiam - Marek
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hofi66 Zobacz posta

Po czwarte - pokaż mi swoje zdjęcia, chętnie czegoś sie nauczę, skoro takie ujęcia może robić każdy.
    Przykro mi, że nie ustosunkuje się do twojej wypowiedzi ale jak ktoś rzuca owy śmieszny i płytki argument to zazwyczaj nie kontynuuje rozmowy, gdyż nie ma ona najmniejszego sensu.

Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goose Zobacz posta
    Przykro mi, że nie ustosunkuje się do twojej wypowiedzi
    Wcale mnie to mnie martwi, są ciekawsze rzeczy do robienia np. fotografowanie.

Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Uzupełnienie do poprzedniego:

A to jeszcze inna seria, więcej wkrótce ...

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Nie zdążyłem wyedytować i poproszę o przestawienie ostatniego zdjęcia o pozycję wyżej. Dziękuję.
    Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 10-07-2008 o 01:43 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Bardzo mi się podobają te zdjęcia. Nie rozumiem zarzutów o słabych kadrach.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pinio Zobacz posta
    Bardzo mi się podobają te zdjęcia. Nie rozumiem zarzutów o słabych kadrach.
    Wiesz Pinio... nie każdemu podoba się to samo, tak jest świat urządzony. A co do kadrów Hoffi'ego - moim zdaniem są bardzo dobre. Widać, że zna zasady kompozycji i stosuje je, nie zatrzymał się w rozwoju na klasycznym złotym podziale. To profesjonalista, wie co robi.

Początki nałogu
    Miasto
    WROCLOVE

Domyślnie

Zdjęcia są rewelacyjne

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Przyjemnie się patrzy na te zdjącie, oglądałem, też twoje B&W wszystkie są super.

Strona 7 z 21 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów