No marnie to wyglada poki co.. zobaczymy jak bedzie o 8 rano![]()
No marnie to wyglada poki co.. zobaczymy jak bedzie o 8 rano![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
nie wiem jak u Was ale w Katowicach siapi deszcz.. na reszte dnia tez bez rewelacji - http://pogoda.onet.pl/1,3690,38,,,jaworzno,miasto.html
przekladamy na nast. tydzien ?
chyba tak, bo Chrzanów też ponury...
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
W jaworznie ciemno i mokro... cos mi sie zdaje ze jednak przelozymy.. osobiscie nie mam ochoty moknac :>
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
Ten plener, o ile kiedyś wypali, przejdzie do historii... Jeszcze chyba nikt tak długo się nie umawiał :-)
... PhotoAnarchist ...
No właśnie... gdyby tak postawić FotoSzopę, to można by nawet w taki dzień się spotkać i pstrykać...
... PhotoAnarchist ...
myslalem by sie spotkac w jakiejs knajpie, pobawic szklami i wypic troche chmielu ale pewnie i tak w wiekszosci przyjechalibysmy autami![]()
trudno, dzis odpuszczamy ale za tydzien jestesmy (znow :wink: ) umowieni![]()
a tak na marginesie - nie irytuje was tez mysl, ze moze z takimi szarymi chmurami na niebie zdjecia tej cementowni wyszlyby bardziej "klimatycznie"??:
zaczynam zalowac ze nie pojechalismy :sad:
A namawiałem ;P
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.