Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
W razie deszcze proponuje na nastepny weekend przelozyc, niedizele mam zajeta od rana..
To moze teraz konkretniej, zakladamy ladna pogode, godzina 9.30... gdzie sie umawiamy? na miejscu odrazu?
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Mi ta stacja bardzo pasuje bo wiem gdzie jest![]()
Moze byc Jet
Chociaz jak patrze na ICM (i kazda inna prognoze pogody), to coraz bardziej prawdopodobna jest opcja przelozenia sesji.. no ale zobaczymy rano. Proponuje wyznaczyc godzine "zero", do ktorej ustalimy, co robimy w razie niepewnej pogody.
8.30 moze byc?
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
to ustalmy ze 8 rano.. wstaniemy i zobaczymy co jest za oknem :-)
jesli bedzie lalo - mozna wrocic do wyra, jesli nie - bedzie dosc czasu by sie zebrac i dojechac :-)
ja jestem optymista i mam juz plecak spakowany 8)
Ja nie mam wiele do pakowania wiec tez jestem spakowany![]()
ja to mam plecak wiecznie gotowy :-)
w góry na pewno nie jadę (właśnie przez pogodę) więc jak nie będzie ulewy, to możecie się mnie spodziewać
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Buuuu.... a mnie sie plany pokrzyzowaly i niestety nie dam teraz rady sie zjawic :-( Jesli plener bylby przelozony to duze szanse ze uda sie na nastepny raz.
EOS semi-pro + L + other lenses + tripod + speedlite flash + SanDisk CF Reader
Pewnie i tak będzie lało... :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!