Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 75

Wątek: 1D - Licznik zdjec

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

jest też możliwe, że facet kupił aparat w dobrej wierze "prawie nowy", tymczasem poprzedni właściciel go nieco "postudiował".

Zablokowany

Domyślnie

Dobry student, 60 tysięcy

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    jest też możliwe, że facet kupił aparat w dobrej wierze "prawie nowy", tymczasem poprzedni właściciel go nieco "postudiował".
    Nie, facet twierdzi, że kupował go w sklepie(jeszcze opowiadał jak wymieniał, bo mu nie ostrzył), nie mam powodu mu nie wierzyć. Ale jak zapłacę za przegląd i okaże się, że aparat jednak ma te 60k, to przestanę być miły dla tego pana. Z drugiej strony jeśli chce mu się w południe tracić czas i jechać z aparatem na serwis, to chyba musi być pewien tego, co mówi, prawda?
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Nie, facet twierdzi, że kupował go w sklepie(jeszcze opowiadał jak wymieniał, bo mu nie ostrzył), nie mam powodu mu nie wierzyć. Ale jak zapłacę za przegląd i okaże się, że aparat jednak ma te 60k, to przestanę być miły dla tego pana. Z drugiej strony jeśli chce mu się w południe tracić czas i jechać z aparatem na serwis, to chyba musi być pewien tego, co mówi, prawda?
    może dostał refurba?
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Dopiero zaczyna Awatar kchmielu

Domyślnie

Rzedko się zdarza, żeby w sklepie dali refurba. NAwet jieśli dostał refurba to na 100% o tym wie bo chociażby cena w sklepie była niższa i go napewno o tym poinformowali.

Zablokowany

Domyślnie

Jedź do serwisu, jedyna rada. Ale jeśli chce mało to 60 koła dla jedynki to pryszcz więc może szkoda kasy? Ile wołają na Żytniej za odczyt?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Jedź do serwisu, jedyna rada. Ale jeśli chce mało to 60 koła dla jedynki to pryszcz więc może szkoda kasy? Ile wołają na Żytniej za odczyt?
    Wiem, że to nie przebieg, ale koleś chce 2 tysiące więcej za ten aparat, niż inni za taki przebieg. Mógłbym się zgodzić biorąc pod uwagę przebieg 7tysięcy, ale z 60tysięcznym przebiegiem chodzą za ok. 11000zł i nie ma problemu z takimi ofertami. Do tego można mieć półroczną gwarancję.
    Czyli jeśli będzie 60tysięcy, to będę chciał negocjować cenę i to znacznie.
    Jarek

Zablokowany

Domyślnie

A, skoro tak. Sądziłem, że to jakaś ,,perłowa'' oferta w stylu 9k.

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

A ja namierzyłem z 3 tygodnie temu 1ds mkII gdzieś z Giżycka chyba (poszukaj na Allegro w zakończonych)... koleś chciał 9900 chyba nie miał nic prócz aparatu i bat.+ładowarka ale wystawiał F. VAT. Ale w końcu wziąłem nówkę Mareczka... i w sumie może i dobrze zrobiłem.
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Chyba jestem winien wyjaśnienia po wizycie na Żytniej. Otóż...
    Soft, do którego wyżej jest link działa dobrze, niestety to ludzie są nieuczciwi.

Aparat miał faktycznie przejechane 61.000 klatek, a jedyne co go odróżniało od nowości było wytarcie, gdzie kabel od ładowarki sieciowej obcierał dół aparatu w studio.
    Sprawa zakończyła się jednak tak, że kupiłem ten aparat. Po prostu człowiek zdecydował się opuścić 2500zł
    Jeszcze nie mogę wyjść z podziwu dla jakości obrazu z tego aparatu. 5tki się chowają, ale w końcu o to chodziło, prawda? AF bajka, wizjer o niebo fajniejszy niż w 5tce. Tylko ten wyświetlacz... Ale histogram widać dobrze

Dwie rzeczy na temat Żytniej, obie Was zadziwią:
    - zmienił się skład w obsłudze klienta. Nowi się UŚMIECHAJĄ do klientów, są bardzo mili i pomocni.
    - za sprawdzenie aparatu przed zakupem nie wzięli ode mnie ani grosza (ale wydaje mi się, że chodziło o profesjonalny aparat, czyli zawodowego klienta, o którego należy dbać). Minę miałem chyba mocno zdziwioną, bo pytali, w czym jeszcze mogą pomóc. Nowe idzie, oby dalej w tą stronę.
    Jarek

Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów